KRIZA UZELA MAHA

Nicholasu Cageu zbog neplaćanja hipoteke oduzeta još jedna kuća

cage
Pixsell
12.04.2010.
u 11:52

Pritisnut financijskim problemima, Cage je želio prodati još jednu kuću, no nije uspio naći kupca voljnog platiti 27 milijuna funti za njegovu vilu na Bel Airu koja je prije bila u vlasništvu Toma Jonesa i Deana Martina.

Iako je prošle godine bio glumac s petom najboljom zaradom u Hollywoodu, Nicholasu Cageu prošli je tjedan zbog neplaćanja hipoteke oduzeta još jedna od njegovih brojnih vila kojih je slavni glumac nekoć imao čak 15 diljem svijeta.

Pritisnut financijskim problemima, Cage je želio prodati još jednu svoju kuću, no nije uspio naći kupca voljnog platiti 27 milijuna funti za njegovu vilu na Bel Airu koja je prije bila u vlasništvu Toma Jonesa i Deana Martina, a nije je uspio prodati ni na dražbi za "mizernih" sedam milijuna funti.

Glumac je u siječnju prodao svoje kuće u Las Vegasu za svega tri milijuna, a dvije u New Orleansu prodane su za četiri milijuna funti.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bomba
12:14 12.04.2010.

Nekome je nažao učinio pa ga stigla kletva Da bog´da imao pa nemao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije