Seli se u Australiju

Nicole Kidman prodaje stan u New Yorku za 16 milijuna dolara

nicole kidman
08.08.2012.
u 10:33

U istoj zgradi stan ima i njen kolega, također Australac Hugh Jackman, a prije dvije godine stan je tu namjeravao kupiti i Jim Carrey.

Australska glumica Nicole Kidman odlučila je prodati svoj stan u New Yorku za 16 milijuna dolara. Navodno glumica u njemu nikada nije boravila, a prije odluke o prodaji stan je iznajmljivala za 45.000 dolara mjesečno. U istoj zgradi stan ima i njen kolega, također Australac Hugh Jackman, a prije dvije godine stan je tu namjeravao kupiti i Jim Carrey.

Nicole i njezin suprug Keith Urban imaju drugi stan u New Yorku, a mnogi su njihov potez prodaje stana protumačili kao preseljenje u Australiju. Tamo Nicole i suprug s kojim ima dvoje djece posjeduju stan u elitnoj zgradi u Sydneyju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije