sve za dijete

Nicole Kidman zamjensku majku platila 150 tisuća dolara

'Actress Nicole Kidman arrives on the red carpet for the 68th annual Golden Globe awards at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California January 16, 2011. AFP PHOTO / Robyn Beck'
'ROBYN BECK'
23.01.2011.
u 16:53

Nakon rođenja kćeri Faith Margaret glumica i njen suprug uplatili su na račun agencije za zamjenske majke u Los Angelesu 150 tisuća dolara.

Kad za luksuzne vile daju milijune, hollywoodskim je zvijezdama prava sitnica platiti stotine tisuća dolara zamjenskoj majci da im rodi dijete. Posljednja u nizu koja je to napravila 43-godišnja je glumica Nicole Kidman. Naime, ona i njezin suprug Keith Urban nakon rođenja kćeri Faith Margaret uplatili su na račun agencije za zamjenske majke u Los Angelesu 150 tisuća dolara, javlja The Sunday Herald Sun.

Uslugama iste agencije koristili su se i Elton John te njegov partner David Furnish koji su na Božić postali roditelji malog Zacharyja. Tu su i glumci Robert de Niro i Kelsey Grammer koji su se također prije nekoliko godina obratili za pomoć poznatoj agenciji u Los Angelesu. N. Kidman za zamjensku se majku odlučila zbog vrlo velikih komplikacija u prvoj trudnoći s danas dvogodišnjom kćeri Sunday Rose i svojih godina u kojima su trudnoće nerijetko visokorizične.

Australska glumica agenciji se obratila potkraj 2009. Njezina druga kći Faith Margaret rođena je potkraj prosinca 2010. u Nashvilleu. Ne zna se jesu li glumica i njezin suprug pristali ostati u kontaktu s osobom koja im je na svijet donijela drugo dijete, što neki običavaju.

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:04 24.01.2011.

njoj treba zacerat do grla a kobili sto je dala svoje dijete treba zasit onaj otvor od usmrdjele riblje konzerve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije