Bivša članica Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger u remakeu filma "Prljavi ples"

Nicole Scherzinger
Foto: AdMedia/IPA/PIXSELL
1/3
02.03.2016.
u 14:15

Tridesetsedmogodišnja američka pjevačica porijeklom s Havaja utjelovit će plesačicu Penny

Nekadašnja pjevačica ženske grupe "Pussycat Dolls" Nicole Scherzinger na Twitteru se pohvalila da će se pridružiti glumačkoj postavi filma "Prljavi ples", remakeu istoimene uspješnice iz 1987.

Tridesetsedmogodišnja američka pjevačica, plesačica, model i glumica porijeklom s Havaja utjelovit će plesnu partnericu Johnnyja Castlea Penny, koju je prije trideset godina glumila Cynthia Rhodes, piše Hollywood Reporter.

Johnnyjeva uloga dodijeljena je glumcu i plesaču Coltu Prattesu, a uloga Baby Houseman glumici Abigail Bresling.

Trosatni remake režirat će Wayne Blair, u glumačkoj je postavi i Debra Messing, a datum početka snimanja još nije poznat. 

Eleanor Bergstein, koja je napisala scenarij za originalni film, a stoji i iza uspješnog mjuzikla "Dirty Dancing", zadužena je za manje preinake u scenariju. 

>> Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton zajedno u Sikstinskoj kapeli i pred papom

Komentara 2

AN
Anamarija10
00:23 03.03.2016.

Neznam da li će to biti i do gležnja originalnom Dirty Dancing sa fenomenalnom muzikom i Patrick Swayzeom. Ono je nezaboravan film

TA
tajcy
17:58 04.03.2016.

jedan je original sve drugo je KOPIJA !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije