Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne sumnjajte u svoju ljepotu'

Nika Antolos o društvenim mrežama: 'Ja izgledam kao slika broj jedan, sve drugo nisam ja'

Foto: Instagram
1/16
25.11.2022.
u 06:15

Nika je objavila nekoliko fotografija na kojima je pozirala ona. Na prvoj fotografiji jest ona kako zaista izgleda, a na drugima je stavila neke filtere.

Pjevačica Nika Antolos (33) sa svojih 16.000 pratitelja na Instagramu često dijeli razne događaje iz svog života, a ovoga puta osvrnula se na to kako se izgled na društvenim mrežama može promijeniti.

Naime, Nika je objavila nekoliko fotografija na kojima je pozirala ona. Na prvoj fotografiji jest ona kako zaista izgleda, a na drugima je stavila neke filtere.

- Još samo jedan podsjetnik da slike lažu. Ja izgledam kao slika broj jedan, sve drugo nisam ja. Već očekivanja Instagrama…  Ne dozvolite posumnjati u svoju ljepotu, ona ionako nema apsolutno nikakve veze s ovim kaputom na kostima, budite lijepi riječima i djelima. Oni nisu kao mlijeko. Ne kvare se s godinama. Voljeli filtere, filere ili ne, nije uopće bitno, bitno je voljeti film svojega dana kad glava udari o jastuk. Imati savjest što miruje, srce koje u san tone mirno. Ljepota je zaista podana dobrota, sebi i drugima. Ne dozvolite da tu istinu itko zamagli – poručila je Nika pored albuma fotografija.

U komentarima su joj pratitelji ostavili brojne emotikone srca. „Divno napisano, hvala da o tome pričaš.  Srećom da je prva fotografija najljepša jer je u njoj ljepota tvoje autentičnosti“, dodali su.

Inače, Nika s kolegicama Sanjom Parmać i Pamelom Ramljak ponovno je okupila grupu Feminnem koja nastavlja raditi na svojoj glazbi. Pjevačice su otkrile da se vraćaju svojoj grupi nakon što su se ostvarile na nekim drugim područjima te da su si falile.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije