Kraj ljubavi

Nika Fleiss: Istina je da smo se Michel i ja rastali

Nika Fleiss
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
16.08.2010.
u 21:10

Sportašici i treneru skijanja slobodnim stilom Michaelu Lucatelliju ovo nije bio prvi prekid. Naime, Nika i Francuz upoznali su se prije šest godina, a 2005. godine rastali su se prvi put.

– Poštovani, Istina je da smo se Michel i ja razveli. Neke stvari se jednostavno nisu više mogle razvijati i nismo mogli živjeti udvoje pa smo se odlučili svaki svojim putem. Ja sam dobro, držim glavu visoko, pokušavam stvoriti novu karijeru i okrenuti jednu novu stranicu u svom životu. Molila bih Vas da poštujete moju privatnost i da razumijete da nemam potrebu dijeliti svoju najdublju intimu s javnošću – piše u poruci koju nam je iz Beča poslala skijašica Nika Fleiss.

Naime, nakon osam mjeseci života u braku, ona i njezin 17 godina stariji suprug Michael Lucatelli poći će svatko svojim putem. Nika i Michael vjenčali su se prošle godine u prosincu, nakon samo tri mjeseca veze. Tajni obred obavili su u njezinu rodnom Samoboru, a tijekom slavlja Nika je svojem dragom pročitala ljubavno pismo napisano na francuskom jeziku. Iako su svi mislili da ih ništa neće moći rastaviti, 42-godišnjak i sportašica otplesali su svoj zadnji ples.

Ovome paru to nije prvi prekid. Naime, Nika i Michael upoznali su se prije šest godina, a 2005. godine rastali su se prvi put. Uplakana sportašica prekid je preboljela na ramenu inženjera strojarstva Luke Šesnića s kojim je u vezi bila sve do prošle jeseni. Tada se ponovno vratila svojemu Francuzu i s njim doživjela svoju najveću, ali čini se i najtužniju životnu priču.

Plavokosa sportašica ove je godine doživjela još jedan krah. Izbačena je iz hrvatske skijaške reprezentacije. Nika je skije i štapove tužno odložila u stranu, a svoju prvu ljubav - sport, zamijenila je sportskim novinarstvom čije osnove izučava na Visokoj školi novinarstva.

Ključne riječi

Komentara 25

OB
-obrisani-
09:26 17.08.2010.

Uh,nek se javi u slovensku reprezentaciju....

OB
-obrisani-
14:44 17.08.2010.

Janica je otišla, Ivica polako odlazi, Jakov Flak če sada trčati za naše Slovenske EU savez boje i nivo a Nika Fleiss neka ostaje na zapadnom balkanu i nastavi u kockastim bojama.. Sjajno je dosada predstavljala zavičaj i primjerena je da nastavi u starim dobrim bojama..

DU
Deleted user
16:39 17.08.2010.

Sve nas koji ovdje piskaramo treba na neki način žaliti, ali velika nam je utjeha EU Janez. Ma jadan čovejče hodi više kod doktora, tvoje je stanje preozbiljno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije