Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenule pripreme za ljeto

Nikolina Pišek otkrila kako održava svoju vitku liniju i podijelila kako vježba

Foto: Instagram
1/21
11.01.2024.
u 08:24

Trener ju je zezao i kako podiže male težine, a Pišek se nije dala smesti te je nastavila izvoditi vježbu do kraja.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek oduševljava svojom figurom, a sada je otkrila kako izgleda njezin trening. Naime, Nikolina je odmah nakon blagdana krenula s vježbanjem kako bi ostala fit i pokazala raskoš na spravama za vježbanje, a o svemu se pohvalio njezin trener na društvenim mrežama. Trener ju je zezao i kako podiže male težine, a Pišek se nije dala smesti te je nastavila izvoditi vježbu do kraja.

– Da mi vidite trenera, tek tada biste shvatili u kakvom sam problemu – napisala je na društvenim mrežama gdje je i podijelila ove snimke.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Nikolina je i ljetos dijelila fotografije u badiću u kojima je isticala svoju odličnu figuru. O vježbanju je  govorila i na društvenim mrežama gdje su joj pratitelji postavljali pitanja. "Vježbam dugi niz godina. Posljednje dvije godine slabije zbog slijeda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest mjeseci nisam mogla od tuge... Ali sada se vraćam u rutinu", otkrila je Nikolina. Netko od obožavatelja postavio joj je i pitanje je li pušač, odgovorila je kako ne puši, ali ponekad joj se omakne kad je društvo dobro, glazba prava, a žene lake...

Jedno od pitanja je bilo i što i kako jede. "Pomalo neredovito. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kada sam u brzini, ne volim biti opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća", odgovorila je voditeljica.

VEZANI ČLANCI

Jednu pratiteljicu zanimalo je kako pred važan događaj izgubiti kilograme i tražila je savjet od Nikoline.

" Ajoooooj. Staviti lokot na frižider. Ukinuti ugljikohidrate. Meni pomaže intermittent fasting – da se u danu jede unutar 6 do 8 h, ostalo se posti. Dosta tekućine da pokrene limfu", savjetovala je Pišek. "Koliko si visoka i koliko imaš kilograma, izgledaš zaista fantastično", napisala je jedna od pratiteljica. "Ovo su moje kontrolne traperice iz srednje škole. Dok u njih stanem, sve je OK. Ne važem se", odgovorila je Nikolina. 

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

 

Ključne riječi

Komentara 2

AN
AnimaTor
09:15 11.01.2024.

Uz "teretanu" dosta ima posla i za Plastićare na svim nivoima tijela.,

KR
kruno100
10:44 11.01.2024.

Grofe šalji pare da se ova više ne blamira...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije