Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nikolina Pišek pokazala kako je uredila kupaonicu u 1,7 milijuna eura vrijednoj vili

Foto: instagram
1/17
18.05.2024.
u 17:30

„Ovo na svjetlarniku je ptica, sleti mi svako jutro... Ako to ne vrijedi svakog graška znoja uloženog u ovo, ja ne znam što vrijedi. P.S. Ima da se uvalim u ovu kadu prvu put”, napisala je Nikolina na fotografiju.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek početkom tjedna se uselila u svoju luksuznu vilu u Zagrebu u podnožju Sljemena i na Instagramu je podijelila nekoliko video snimki na kojima je pokazala kako je uredila svoju vilu. Pokazala je kako je uredila blagovaonicu te dio dnevnog boravka i još jednom je pokazala kako osim stila za modu ima i stila za uređenje interijera. Na snimkama se vidi kako je svoj novi dom uredila popularnim komadima namještaja kao što su stolci Calligaris Oleandro, a pokazala je i kako izgleda njezina garderoba u novoj vili.

Sada se ponovno javila te otkrila da je održala prvu zabavu u vili.  „Imamo prvi mini party!” pohvalila se voditeljica. Potom je podijelila fotografiju svoje luksuzne kupaonice. „Ovo na svjetlarniku je ptica, sleti mi svako jutro... Ako to ne vrijedi svakog graška znoja uloženog u ovo, ja ne znam što vrijedi. P.S. Ima da se uvalim u ovu kadu prvu put”, napisala je Nikolina na fotografiju. U snimci na Instagram priči podijelila je još neke dijelove interijera.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, posljednjih tjedana često je pratitelje na društvenim mrežama informirala o tome kako napreduje uređenje vile koju je kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Obiteljske planove o uređenju vile prekinula je iznenadna smrt supruga voditeljice. Nakon dvije godine, Nikolina se odlučila prihvatiti izazova i nastaviti uređenje kuće. Nedavno je i na svojem Instagram profilu podijelila kako majstori rade na postavljanju terase, ali i na obnavljanju sofe.

– Meni jako draga sofa, nije jeftina pa mi žao baciti, bila je prije nekih četiri, pet godina jako loše skladištena tako da nije bila zaštićena – počela je Nikolina Pišek i otkrila da je ostala u šoku kad ju je vidjela te da je ne bi presvlačila zbog toga što je na sofi originalan traper koji je došao s njom. U svoj novi dom planira donijeti i dio stvari koje su joj ostale u stanu u Beogradu u kojem je živjela s pokojnim suprugom i njihovom kćeri Unom.

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

1/113

Nakon suprugove smrti Nikolina nije mogla pristupiti stvarima koje je ostavila u stanu. Pišek je na Instagramu podijelila snimku koja je nastala ispred stana u Beogradu u kojem provela 10 godina. Voditeljica je nakon dvije godine sudskim putem ishodila pravo na ulazak u stan, no čini se kako joj je svekar Miša Grof stao na put. "Očekivano, ali nadali smo se suprotnome. Djed Miša ne da ući", napisala je pored snimke koja je nastala ispred stana. Njezin svekar je kasnije izjavio kako nije znao da Nikolina dolazi pa zato nije pustio njezine odvjetnike u stan jer je otišao u vikendicu.

VIDEO Svećenik kojeg je prozvala Severina odgovorio videom

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar argus1000
argus1000
19:32 18.05.2024.

Opet ova? Pobogu, zašto?

UK
ukrajina
19:58 18.05.2024.

Šta radi porezna ??

ŠT
ŠtoReći
19:49 18.05.2024.

Gdje su napadači ? ha Ova vjerojatno nije hdz , nema napadača...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije