romantika na moru

Nikolina Pišek s dečkom Matijom uživa na Stradunu

dubrovnik
Foto: pixsell
1/3
13.08.2011.
u 15:35

Odmor joj godi, baš kao i pažnja srpskog poduzetnika koji s naše voditeljice ne skida ni ruke ni pogled.

Nakon što je na jahti svoje prijateljice Snježane Mehun dobila prekrasnu boju, jedna od najseksi Hrvatica, prelijepa Nikolina Pišek sa svojim dečkom Matijom Čorkovićem nekoliko dana provodi i u Dubrovniku.

Odmor joj godi, baš kao i pažnja srpskog poduzetnika koji s naše voditeljice ne skida ni ruke ni pogled. Romantična atmosfera Dubrovnika čini svoje, uvjerila se u to uz Nikolinu i Branka Krstulović koja u društvu supruga Hrvoja, te prijatelja među kojima je i Sanja Duggan, također uživa u odmoru u Dubrovniku. A tu je i sveprisutna Stefany Hohnjec koja je prošetala sa svojim dečkom posred Straduna, s rukom pod ruku i širokim osmijehom na licu. Iako njemu pažnja fotoreportera nije bila draga, Stefany nije imala ništa protiv.

Komentara 6

mučki_đubrivoje
16:24 13.08.2011.

posrbica matija, hahahahaha

BI
bilikamen
16:31 13.08.2011.

.................srpski poduzetnik. Sad dali se ta Piškovica uhvatila za lovu i ljubav, stvarno je delikatno pitanje a to što je srbin je pljuvanje po svemu za što je 91. - 95. pala krv naše mladosti. Pitam se dali za takvee štrace kod nas nema dječaka ili te u glavi nemaju ništa osim pola kile neiskorištene možđane mase.

KA
KafanaNemir
17:23 13.08.2011.

Kiki Curavić zaronio pod more i skoro se ugušio ne bi li ju zaboravio, a ona se faćka po Dubrovniku. Eh... Nevezano, nije mi jasno zašto se Srbi pale na hrvatske polovnjače? Severina, Nikolina... Tko je slijedeći? Vlatku Pokos više ni oni neće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije