Nikako pred oltar

Nikolina Pišek: Vjenčanje sam morala odgoditi zbog predstave!

nikolina pišek
06.03.2013.
u 12:00

TV voditeljica i diplomirana dizajnerica radi scenografiju za komediju “(M)Adam i (Š)Eva pred vratima pakla”. Za Vidoja Ristovića trebala se udati u lipnju u Francuskoj. Nema živaca obilaziti trgovine i ležerno, kaže, planira taj dan

Na malim ekranima nema je već neko vrijeme, ali Nikolina Pišek i dalje radi punom parom. Nakon osam godina, TV voditeljica odlučila se na promjenu u karijeri – pokrenula je producentsku kuću Part Dreams Production, a zbog ljubavi sa srpskim povjesničarom umjetnosti Vidojem Ristovićem okrenula se srpskom tržištu, na kojem i priprema većinu projekata.

Snimat će i sapunice

– Uz već najavljen reality show sa životinjama, snimili smo i pilot-epizodu za dokumentarno-humoristični reality “Svinjarije”. Razrađujemo i snimanje sapunica i sitcoma – uzbuđena je Pišek koja je prihvatila još jedan poslovni izazov u kojem šira javnost voditeljicu još nije imala prilike vidjeti. Radi scenografiju za komičnu predstavu “(M)Adam i (Š)Eva pred vratima pakla” čija je premijera 18. travnja u zagrebačkom kazalištu Vidra.

Nema mjesta iznenađenju jer je ovaj angažman vrlo blizak Nikolininoj struci diplomirane dizajnerice na Arhitektonskom fakultetu. Scenografiji se vratila nakon osam godina, a njena posljednja samostalna scenografija bila je Madame Butterfly za osječki HNK.

– Redateljica Lana Bitenc tražila je “svježu krv” za predstavu i pronašla mene. Riječ je o seksističko-feminističkom djelu u kojem su sve situacije kopirane iz naših života. Predstava pokazuje koliko smo svi zapravo slični kad je o muško-ženskim odnosima riječ – govori radišna 39-godišnjakinja te otkriva da je zbog posla odgodila vjenčanje planirano za lipanj u Francuskoj.

– Vidoje razumije i podržava moje izlete u scenografiju i produkciju pa se nije protivio tome da malo odgodimo vjenčanje jer smo shvatili da nećemo stići sve organizirati do lipnja – opušteno kaže i negira napise da je na nedavnom putu u Pariz kupovala vjenčanicu.

Vjenčanica u zadnji tren

– U Parizu sam bila s kćeri Hanom i prijateljicama na kratkom odmoru. Već imam preciznu ideju kako će vjenčanica izgledati i kupit ću je u zadnji tren. Nemam živaca obilaziti butike. Dosta ležerno doživljavam planiranje tog dana, svi oko mene osjećaju veći pritisak zbog moje svadbe nego ja – smije se Nikolina Pišek.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:20 06.03.2013.

Pa normalno da se Vidoje nije protivio odgodi vjenčanja, kad ste ga zadnji put morali odgodit zbog toga što je on završio u kućnom pritvoru jer, kao i svaki povjesničar umjetnosti, voli pištolje...

MA
mare0801
14:42 06.03.2013.

ovo sa samostalnom scenografijom za HNK Osijek mi je malo sumnjiva priča,ali možda je mala kapacitet,ali u stvari,briga me...

Avatar LiTsung
LiTsung
19:24 06.03.2013.

Nobody cares...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije