Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena voditeljica

Nikolina Pišek zatražila pomoć u odgoju: 'Mrzi moje majčinske ispade, gdje sam pogriješila?'

Foto: Instagram
1/14
02.07.2024.
u 17:55

Nikolina Pišek je objavila znakovitu poruku na društvenoj mreži Instagram, a o čemu je točno riječ, doznajte u nastavku teksta

Popularna i jedna od omiljenijih domaćih voditeljica Nikolina Pišek na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke i anegdote iz privatnog života. Naime, sada se pak ova 51-godišnjakinja požalila na problemčić koji ima sa svojom pomerankom Scarlett. 

- Ima li još netko pomeranca koji mrzi poljupce? Scarlett, moja pseća beba koju sam dojila na dudu svaka dva sata, i sada mrzi moje majčinske ispade. Kao i moja rođena kćerkica koja se srami poljubaca u javnosti. Kao i starija, koja je tražila da je iskrcavam iz auta malo dalje od škole da se ne vidi da je dovozi mama. Gdje sam omanula? - napisala je simpatična brineta. 

"I ja se pitam. Isti slučaj i kod nas", "Sad mi je lakše jer znam da to ne radi samo moj pas", "Nisi nigdje omanula. Samo imaš razumijevanja za njen bezobrazluk", "Ovo je fenomenalno", samo su neki od komentara obožavatelja, a objava je nasmijala i poznate Hrvatice poput Sonje Kovač, Ide Prester i Lane Klingor Mihić.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Nikolina Pišek pokazala kako u novoj kući broji ušteđevinu: 'Ima dosta, moram priznati'

1/24

 

Inače, Nikolina je nedavno napokon uselila u svoju luksuznu vilu od 420 kvadrata u zagrebačkim Šestinama. Nekretninu je kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Nakon useljenja, Nikolina je svojim obožavateljima otkrila kroz što je prolazila posljednje dvije godine.

"Kad nekom pridaš veću vrijednost od one koju u stvari zaslužuje, on te onda proda za tu razliku", pisalo je u objavi koja je inače citat autora Charlesa Bukowskog. "Naučila na vlastitoj koži u posljednje dvije godine. Pazite kome i koliko dajete važnosti i mjesta u srcu", napisala je Nikolina ispod znakovite objave.

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju RImčevog robotaksija

Ključne riječi

Komentara 4

MA
marinerocro
23:32 02.07.2024.

U nekim zemljama poput Engleske takvim osobama oduzimaju djecu odmah nakon poroda.

TA
takoje
14:29 03.07.2024.

a što žena ima usne...možda je tu problem

AN
Anezka
03:07 03.07.2024.

Zato što je to ipak pas a ne plišana igračka. Što misliš da se taj pas ne osjeća ugroženo kad ga stišćeš i agresivno natežeš? Pročitaj si koju knjigu o psima za promjenu. Jadan pas u njenim rukama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije