Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nikolina Ristović objavila fotografije iz Beograda: 'Na ovom mjestu koje boli najviše'

Foto: instagram
1/20
23.07.2022.
u 11:15

U komentarima su joj podršku uputili brojni pratitelji. "Možeš i hoćeš. Velika podrška za divnu ženu", "Živi, Nikolina, živi", "Bravo", pisali su joj pratitelji te ostavili brojne emotikone srca.

Bivša televizijska voditeljica Nikolina Ristović (46) na Instagramu je objavila nekoliko fotografija nastalih u Beogradu, a u opisu je napisala emotivnu poruku. Radi se o citatu, a nakon njega dopisala je i nekoliko svojih misli. 

"Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života", stoji citat u opisu objave. 

- I ja znam da mogu i hoću. Čak i na ovom mjestu koje boli najviše - dodala je Ristović, a stavila je hashtag 'samo ljubav može sve'.

U komentarima su joj podršku uputili brojni pratitelji. "Možeš i hoćeš. Velika podrška za divnu ženu", "Živi, Nikolina, živi", "Bravo", pisali su joj pratitelji te ostavili brojne emotikone srca.

Podsjetimo, Nikolini je početkom svibnja preminuo suprug, povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska konstatirala je smrt. Povjesničar umjetnosti ispraćen je na posljednji počinak 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu.

Srpski mediji prenijeli su rezultate obdukcije Vidoja u kojima stoji da je on preminuo uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla. Ristović je bio teško alkoholiziran, a konzumirao je i sedative.

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

 

Komentara 8

ZG
Zeljko Grabar
11:50 23.07.2022.

Dali je moguc barem jedan dan bez hrvatskih radodajki i njihovih "storia" iz Srbije. Bilo bi to pravo osvjezenje za sve.

Avatar Mudlin
Mudlin
12:01 23.07.2022.

O hvala Bogu, konačno vest, pa već pune tri minute ništ iz srbendistana, nemre to tak. Ima da se Hrvate redovito informiše o svim trofaznjacima, a ne da se plaće isplaćuju za neka pisanja o ljudima, civilizaciji... Fala puno na obavecti.

Avatar Mistborn
Mistborn
12:01 23.07.2022.

Kako joj je gu'ica u prvom planu, jel to "mjesto koje boli najviše"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije