u velveti

Nina Badrić i Bojana Gregorić Vejzović uživale u piću

aronija
Foto: John Pavlish
1/13
13.02.2015.
u 09:56

Sinoć se u galeriji Velvet održala večer užitka koji ne poznaje kompromis. Brojne poznate osobe iz društvenog i javnog života Hrvatske složile su se u jednom – život je prekratak da bismo ga ispunili prosječnim, očekivanim, "običnim" iskustvima

Brojne poznate osobe iz društvenog i javnog života Hrvatske složile su se u jednom – život je prekratak da bismo ga ispunili prosječnim, očekivanim, "običnim" iskustvima. U galeriji Velvet stoga su se okupili brojne poznate osobe kako bi isprobale novitet iz Badela.

 Nina Badrić, Bojana Gregorić Vejzović, Baby Dooks, Boris Banović, Domagoj Jakopović, Ronald Braus i Andrej Dojkić družili su se uz ukusnu Aroniju.

>>Što mislite o ovom 'stylingu' Nine Badrić?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije