ODVAŽNO

Nina Badrić napravila je potez za koji nemaju svi hrabrosti: Joj, djeluje bolno!

Foto: Instagram
1/12
08.09.2024.
u 21:00

Žao mi je što puno ranije nisam uvela hladnu kadu u svoju svakodnevnicu jer osjećaj poslije je fenomenalan i nemjerljiv s ničim! Ovo je višestruki benefit za zdravlje, poručila je pjevačica

Nina Badrić odlučila se na odvažan korak koji je, kako kaže. već duže vremena bio na popisu njezinih želja. Objavila je i video u kojem je svojim Instagram pratiteljima pokazala što je to napravila.  "Na mojoj listi želja dugo vremena je bila hladna kada. Već duže vrijeme govorim samoj sebi svo sad ću i nikako se odvažiti i krenuti. I onda dodjem na @plagecacheeglamping i dočeka me kada puna leda - napisala je pjevačica. Prenijela je i svoje dojmove nakon ledene kupke.

"Zaključak:1. Dobro pazite što želite. 2. Žao mi je što puno ranije nisam uvela hladnu kadu u svoju svakodnevnicu jer osjećaj poslije je fenomenalan i nemjerljiv s ničim! Ovo je višestruki benefit za zdravlje, treba malo izaći iz svoje sigurne zone i ući u ledenu kadu ali kako kaze Wim Hof diši samooo diši. Ps.Hvala mome psu Totu bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće", napisala je Nina. Njezine pratitelje je zanimalo i koliko je dugo izdržala u hladnoj vodi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

"Treba polako. Najprije par sekundi a onda polako povećavati vrijeme.I nije tako strašno kako se čini jer je osjećaj poslije izvanredan", odgovorila je Nina. Obožavatelji su joj čestitali na hrabrosti. "Ja sam se ukočila gledajući. Bravo Nina. Kažu da je to jako zdravo. Joj, djeluje bolno! Pratim već neko vrijeme Alis Maric i njene ledene rituale…a sad i ti!!! Sad stvarno moram ovo probat… Bravo Nina, moj čovjek si, često prakticiram i s vremenom postaje jednostavno i lako svaki početak je težak bravo, bravo Bravo. Svaka čast" pisalo je u komentarima. Nina Badrić je prije više od dvije godine uvela i promjene u načinu prehrane i inspiraciju za plan i program prehrane uzela je od srpskog tenisača Novaka Đokovića. 

"Prestala sam jesti meso i dogodile su se velike promjene u organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom i puno se bolje osjećam" kazala je Nina prije dvije godine. Danas se njena prehrana sastoji samo od zdravih namirnica, pa je tako osim mesa, pjevačica iz svojeg menija izbacila gazirana pića i slatkiše, a prema njenim riječima, tjesteninu je svela na minimum. Međutim, ako se zaželi slatkog, pojede nekoliko kockica tamne čokolade.

- Povrće jedem neograničeno. Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans. Jedem voće svaki dan, ali umjereno. Jedem i juhe od povrća. One mi odgovaraju jer me zasite - ispričala je prilikom gostovanja u showu kod Dalibora Petka.

 

Ključne riječi

Komentara 3

JU
JurekJuric
10:06 12.09.2024.

Da nakon hladne kade stisne se ka čvarak i baš fino knapuje...

Avatar Stradun
Stradun
15:38 09.09.2024.

Otporna je Ledolina....

Avatar Moodleen
Moodleen
21:27 08.09.2024.

Je je... straaaaššno važno. A o Štefici Horvat ništ? Krivi joj geni, pa nikad ništ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije