"Samo je jedna mama"

Nina Badrić objavila fotografiju majke i ganula pratitelje emotivnom porukom: 'To je posebna veza'

Foto: Instagram
1/10
03.02.2022.
u 22:15

Kroz smijeh, brigu, osmijehe i suze. Osjećaj povjerenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena.Cjeloživotno prijateljstvo izgrađeno na dijeljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga.Veza koja se nikada ne može poništiti- napisala je Nina uz fotografiju.

Pjevačica Nina Badrić (49) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju svoje majke, a posvetila joj je i emotivnu objavu.

-To je posebna veza koja obuhvaća godine. Kroz smijeh, brigu, osmijehe i suze. Osjećaj povjerenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena.Cjeloživotno prijateljstvo izgrađeno na dijeljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga.Veza koja se nikada ne može poništiti. MAMA ❤️- napisala je Nina uz fotografiju, a ubrzo su se javili brojni pratitelji.

"Jedna je mama", "Kako lijepo rečeno", "Najbolja veza", "Samo je jedna mama", "Dok je mama tu, to je bogatstvo neprocjenjivo", "Sretna si što ju još uvijek imaš, čuvaj je", samo je dio komentara, a jedna pratiteljica napisala je posebnu poruku,

-Teta Mila je toliko predivna osoba duša od osobe i svu tu svoju dobrotu koju ima u sebi prenijela je na tebe i zato ti Nina i jesi tako dobra osoba jer te je odgojila divna žena. Neka nam je teta Mila još dugo živa i zdrava i neka vas obje dragi Bog čuva i podari vam zdravlja i blagoslova. 

Nina uvijek ističe koliko joj je važna podrška obitelji, a na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije sa svojom majkom i sestrama, Sunčicom i Dijanom s kojima je jako povezana.

Pjevačica je u intervjuu za Večernji list otkrila kako za ovu godinu ima puno planova koji će zasigurno razveseliti njezine brojne obožavatelje.

-Pjesama je puno, sada smo u fazi da ih filtriramo i odabiremo one koje idu na album. Vjerujem da ćemo do rujna imati gotov album- otkrila je pjevačica.

VIDEO Ksenija Pajić nominirana je za Večernjakovu ružu: "Ljudi su željni nasmijati se, malo se opustiti"


 

Ključne riječi

Komentara 9

KA
kažemja
23:34 03.02.2022.

Kome su upućene te poruke ??Takve intimne stvari se ne trebaju dijeliti među tisućama nepoznatih ljudi.Naravno da je mama jedna, jedina i nezamjenjiva ali dovoljno je da to znaju mama ,kćer ili sin i to je sasvim dovoljno.Zašto to dijeliti sa masom nepoznatih ljudi?? Stvarno to ne razumijem.

BO
Bozena1203
11:48 04.02.2022.

A jeli joj posebna veza i sa sestrom koja se liječila u Vrapču pa je slavnu sestru bilo sram dolazit u posjetu kroz glavni ulaz, pa je zahtjevala da je se pusti na sporedni ulaz kako jeniko nebi vidio.

TA
Tajg
07:26 04.02.2022.

Šta je sa mamom,leži u krevetu, otekle usne od previše rada,posebno gornja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije