javila se iz Sarajeva

Nina Badrić oduševila upečatljivom kombinacijom, pažnju je ukrao Gucci sako čija je cijena 22.000 kuna

Foto: Instagram
1/12
06.03.2022.
u 19:30

Nina je pozirala u upečatljivoj modnoj kombinaciji, a kombinirala je različite boje i uzorke-. Odabrala je bijele hlače sa crtama, kaput u boji lavande i Gucci sako čija je cijena gotovo 22 tisuće kuna (2800 eura).

Pjevačica Nina Badrić (49) javila se iz Sarajeva i oduševila pratitelje novom fotografijom koju je podijelila na društvenim mrežama.

Nina je pozirala u upečatljivoj modnoj kombinaciji, a kombinirala je različite boje i uzorke-. Odabrala je bijele hlače sa crtama, kaput u boji lavande i Gucci sako, a cijena sličnog modela je gotovo 22 tisuće kuna (2800 eura). Uz fotografiju je kratko napisala 'Dobar dan Sarajevo', a pratitelji su ubrzo ostavili brojne komplimente na račun izgleda.

Foto: Net a porter

"Diva naša", "Zanimljiva kombinacija", "Svjetski", "Kraljica", "Dobrodošla Nina", "Prekrasna si", "Kakav stil," samo je dio komentara.

Inače, Nina je nedavno također odmarala u susjednoj Bosni i Hercegovini, točnije na Jahorini u društvu prijatelja i suradnika Mićija Kuzmanovića. Zajedno su pozirali u jednom restoranu, a Nina je fotografiju podijelila na svom Instagram profilu.

"Od svih rima najviše mi se sviđa što se uz moje ime rimuje planina", napisala je Nina, a ubrzo se javila njezina majka i poslala poruku Kuzmanoviću.

"Ljepoto i dobroto moja volim te. Reci 'gospodinu' pored sebe da te pazi i čuva kao kap vode na dlanu, jer inače sa mnom ima posla", napisala je Ninina majka. Inače. Kuzmanović je bivši tekvondaš koji je dva puta bio treći teškaš na svijetu.

Nina se u posljednje vrijeme prihvatila se kuhanja, zdravog života, radu na sebi i Instagrama, a sada se osjeća fantastično, sabrano i psihički jako. Nina će uskoro proslaviti 50. rođendan, a otkrila je i kako se osjeća u svojoj koži.

-Ja se ponosim svojim godinama. Ne skrivam se, ne bježim od njih. Danas je privilegija stariti. Toliko je mladih ljudi otišlo preko noći. S ponosom ću ove godine napraviti najveći mogući tulum i proslaviti svojih prvih 50 godina- ispričala je Nina za RTL direkt.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

VT
Vlad-Tepes
21:40 06.03.2022.

Gući ukrao pažnju hahaha

MA
mare0801
20:02 07.03.2022.

S ovakvima se sprdaju u Parizu,točno ovako izgledaju bogate Ruskinje i nogometaške žene.

JO
Jones124
20:40 06.03.2022.

Vidte kako se ljepo moze zaraditi vadjenjem kumpira. Tko hoce raditi za njega ima posla. Bravo Nina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije