Sjajan par

Nina Badrić u zagrljaju Gorana Bogdana snimila spot

nina i goran bogdan
Foto: PR FOTO
1/5
05.05.2014.
u 16:30

Nina Badrić snimila je tijekom vikenda spot za pjesmu ''Dan D'', koja će svjetlo dana ugledati u petak...

Nina Badrić snimila je tijekom vikenda spot za pjesmu ''Dan D'', koja će svjetlo dana ugledati u petak. U zagrebačkom klubu Katran, pod redateljskom palicom Darka Drinovca, snimljene su uvjerljive i snažne scene koje opisuju prekid jedne veze.

Kako bi što uvjerljivije dočarala tekst pjesme, Nina je angažirala Gorana Bogdana, jednog od najboljih glumaca mlađe generacije. Nakon godinu dana, Nina predstavlja novu pjesmu, a već ovaj tjedan pakira kovčege te odlazi u Kanadu i Ameriku gdje će nastupati na velikoj turneji Olivera Dragojevića kao posebna glazbena gošća.

Foto: PR FOTO

>>Izbacite nogu! Nosi se seksi rasporak

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
18:06 05.05.2014.

a blago nama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije