DOBRO JUTRO, HRVATSKA

VIDEO: HRT-ovu novinarku usred javljanja uživo napao nepozvan gost: 'Kao u Hitchcockovu filmu'

Regina Zubanović
Foto: Screenshot
1/9
08.10.2024.
u 12:17

"Pridružio nam se još jedan sugovornik. Što je sad njemu?" pitala se Regina, dok je kamera snimala vranu koja je kljunom bockala kopču njenih cipela. Vrana je na kraju otišla, a Regina je uspjela privesti javljanje kraju.

Program uživo na televiziji često može dovesti do nepredviđenih stvari, a u to se danas uvjerila splitska novinarka Regina Zubanović prilikom javljanja u emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". 

Regina se javljala s Marjana kako bi predstavila projekt CroClimExtremes, no umjesto njene gošće u prvi plan došla je jedna vrana. Naime, splitska reporterka odabrala je cipele koje su očarale vranu koja je krenula na Zubanović.

"Pridružio nam se još jedan sugovornik. Što je sad njemu?" pitala se Regina, dok je kamera snimala vranu koja je kljunom bockala kopču njenih cipela. Vrana je na kraju otišla, a Regina je uspjela privesti javljanje kraju. 

Situacija je nasmijala je voditelje Davora Meštrovića i Zlatu Mück Sušec. 

 "Neugodno, neugodno", komentirali su oni, a popularni Meštar rekao je kako se sjetio Hitchcockova filma "Ptice'', ali i pohvalio staloženost reporterke u ovoj situaciji. Ovu zanimljivu situaciju podijelili su i na Facebook stranici emisije "Dobro jutro Hrvatska". 

"Splitsko javljanje jutros u maniri Hitchcocka – našu Reginu Zubanović na Marjanu je napala vrana, ali hrabro je javljanje privela kraju", napisali su iz video. 

GALERIJA: Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

Regina Zubanović
1/54

Podsjetimo, nedavno je Večernji list također pisao o ovoj HRT-ovoj emisiji te smo spomenuli i Maju Ciglenečki. Naime, ona je iznenadila kolegu Mirka Fodora koji je ostao u nevjerici zbog pitanja koja je Maja postavila meteorologu Državnog hidrometeorološkog zavoda Krunoslavu Mikecu. Naime, voditeljicu je zanimalo kakvo će vrijeme biti preko vikenda, a za to je imala i poseban razlog. 

– Subota i nedjelja za berbu grožđa u Hrvatskom zagorju, je li povoljno ili nepovoljno vrijeme? – upitala je Ciglenečki, a meteorolog joj je odgovorio kako bi u subotu trebalo biti povoljnije vrijeme za berbu, a najvjerojatnije i veći dio nedjelje. – A ja sam mislio da ti to pitaš za prijatelja? – zbunjeno je kazao Fodor, a dok mu je Ciglenečki pojasnila: – Ma kakav prijatelj, ja berem grožđe – istaknula je atraktivna voditeljica. 

VEZANI ČLANCI: 

Mirko kao da nije vjerovao onome što čuje pa se nasmijao, a Maja ga je pitala hoće li joj se pridružiti u berbi. – Ovo je stvarno iznenađenje, iznenadila si me ovim pitanjem. Možda je malo rano već za berbu, ali kako je bilo dosta sunca i suše... – dodao je začuđeno voditelj HRT-a Mirko Fodor, a Maja mu je objasnila kako nije rano jer je ove godine berba već krenula. Isječak iz emisije podijeljen je i na društvenim mrežama, a gledatelji su još jednom bili oduševljeni voditeljima. 

VIDEO: Popularna Lile opisala je svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Komentara 2

ZM
zm1
14:16 08.10.2024.

Haha,kako je ovo smijesno ,umjedto da rijese problem sa vranama kojih je sve vise po gradovima

Avatar ljutapizza
ljutapizza
13:01 08.10.2024.

Šutnula bi ona nju da nije kamera 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije