Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabro priznanje

Nitko nije znao da je godinama na lijekovima

kim basinger
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
1/5
13.12.2013.
u 19:31

Kim Basinger otkrila je da je imala razdoblja u svome životu kada se morala oslanjati na lijekove da bi preživjela dan

Teško je zamisliti da se jedna od najljepših glumica Hollywooda borila s anksioznošću, no Kim Basinger otkrila je da je imala razdoblja u svome životu kada se morala oslanjati na lijekove da bi preživjela dan.

– Sada se budim i uživam u životu. Nisam željela živjeti na lijekovima. Htjela sam se suočiti sa svime što me plaši. U ovom poslu možete biti na vrhu svijeta i na dnu. Bila sam na oba kraja. To vas tjera da postanete boljom osobom – otkrila je glumica u iskrenom intervjuu.

Basinger je prije nekoliko dana napunila 60 godina, no i dalje snima. U novom filmu "In The Grudge Match" glumi uz Sylvestera Stallonea i Roberta De Nira.

– Blagoslovljena sam jer imam dugovječnu karijeru. Nisam djevojka s crvenog tepiha, no volim svoj posao – rekla je Kim.

>>Mickey Rourke i Kim Basinger opet zajedno snimaju film

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar billybull
billybull
11:44 14.12.2013.

nitko nije znao? zena koja je u cetrdesetim izgledala kao da je u dvadesetim, a u sezdesetim kao da je u tridesetim na lijekovima? stvarno svakodnevna pojava...pogotovo ako se zna o njenim problemima s crack-om...to je preparat poznat po "produzenju" mladolikog izgleda....

DU
Deleted user
07:47 14.12.2013.

Bravo Kim! Nijedan posao nije lagan, nijedan život nije samo med i mlijeko. Mi u Hrvatskoj smo toliko zadojeni potrebom da napravimo instant uspjeh, da se obogatimo preko noći da je cijela država paralizirana od neisplativosti rada i stvaralaštva! Zamislite komentara "u 60-oj i još snima"!

AS
asi2013
08:26 14.12.2013.

Većina njih imaju svoje tajne. Većina se boji starosti. Mogu sve izgubiti. I ja "žderem" lijekove, da bi ostao živ! Nemam što da mislim. Umrlo je tko zna koliko Staljina, Tita, Rozvelta i običnih ljudi, pa će doći red na svakoga. Život je lijep, ali što možeš. Tko ima mnogo, teže se sa ovim miri. To je jedina prednost onih koji jedva spajaju kraj sa krajem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije