Povratak u mladost

Nives Čanović na koncertu Gunsa nedostajao je Slash

guns n roses (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
25.09.2010.
u 19:55

Iako je već više od 25 godina na sceni, 48-godišnji Axl ne odriče se svojih zaštitnih znakova, šešira, marame i rasparanih traperica. Dečki su na meniju poželjeli roštilj koji su zalijevali tekilama, te da im na raspolaganju bude maser

Publika u zagrebačkoj Areni u petak navečer Axla Rosa i njegovu novu postavu Guns’N’Rosesa pozdravila je zviždukom umjesto pljeskom zbog kašnjenja. No na zvukove druge pjesme “Welcome to the Jungle” obožavatelji su poklekli i gromoglasno zapjevali s Axlom.

Uspomene na prvi ples

U toj gomili našao se i zadarski glumac Duško Modrinić koji je strpljivo tri sata čekao bend svoje mladosti. – Isplatilo se sjediti i čekati jer je svirka bila vrhunska. Poznavajući čudne promjene raspoloženja Axla Rosa, bojao sam se da će biti bahat, ali upravo suprotno mojim očekivanjima, bio je odličan – zadovoljan je bio glumac. Posebno ga je razveselilo što su dečki odsvirali “November rain” jer ga veže za jedan dio njegova odrastanja i to mu je jedna od dražih ljubavnih balada. Samo zbog Guns’N’Rosesa glumica Nives Čanović, poznata po ulozi u sapunici “Dolina sunca”, markirala je s Weekend Media Festivala u Rovinju. – Krenula sam poslijepodne iz Rovinja u Zagreb samo zbog koncerta i nisam požalila, bio je to lijep podsjetnik na uspomene iz mladosti – kaže Nives koja je koncert pratila u društvu dečka Marijana Cara. Lijepu glumicu rastužilo je samo što Axl nije otpjevao sam pjesmu “Don’t Cry”, nego je ulogu izvođača prepustio publici.

– To me malo razočaralo jer obožavam tu pjesmu. Otišla sam malo prije kraja koncerta pa nisam dočekala meni omiljenu stvar “Patience”. To su sve hitovi koje me vežu uz prve plesove dok sam bila tinejdžerica – ispričala je Nives kojoj je najviše nedostajao Slash. Kaže da su novi dečki u bendu O.K., ali bez gitarista Slasha, za kojim su djevojke ludjele na vrhuncu slave ove grupe, doživljaj nije isti.

Roštilj, tekila i maser

Iako je već više od 25 godina na sceni, 48-godišnji Axl ne odriče se svojih zaštitnih znakova, šešira, marame i rasparanih traperica. Dugogodišnje skakanje na pozornici ipak je uzelo danak pa je od organizatora zahtijevao da mu za boravka u Zagrebu na raspolaganju budu kiropraktičar i maser. Dečki su na meniju poželjeli roštilj koji su zalijevali tekilama.

Komentara 2

BA
baniček
22:10 25.09.2010.

mnogi blebeću bedastoće da ovo nije pravi guns jer nisu u originalnoj postavi....nije ni p.kazalište u originalnoj postavi, nedostaju recimo marijan brkić gitarist i pjevač davorin bogović pa nitko ne sere po njima....e jeste licemjerni

LA
lacković
12:58 26.09.2010.

u naslovu članka o koncertu nalazi se ime \"nives čanović\". duško modrinić - roko je druga priča, bar ga znamo iz reklama. ali tko je ta nives čanović, tko je za nju ikad čuo, osim baba koje gledaju tu glupost pod imenom dolina sunca. savjet autorici članka: preseli se u 24 sata, tamo ćeš naći masu sebi sličnih kokoški koje pišu o raznim nivesicama čanović, malinama grahek, avama karabatić i sličnima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije