Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNI ŽIVOT

Nives Celzijus: Frajeri odustanu, nisu dovoljno uporni da me čekaju

Foto: Facebook
1/10
18.04.2024.
u 09:07

Pjevačica i glumica će uskoro na CMC festivalu predstaviti svoju novu pjesmu, a dobila je i ponudu za ulogu u jednoj seriji

Nives Celzijus opet je aktivirala svoju pjevačku karijeru i uskoro će na CMC festivalu u Vodicama predstaviti novu pjesmu "Pila". 
 - Ja sam autorica teksta i muzike, a to mi je najavna pjesma za novi CD. Još radim na spotu, a pošto se zove 'Pila', bit će vjerojatno neki dobar auto. Moja 'Pila' je top. Recimo da je o autu riječ - ispričala je Nives u razgovoru za 24 sata.  Dodala je kako je riječ o pjesmi koju je snimila prije dvije godine, ali je još nije imala priliku predstaviti javnosti i kaže kako glazbeno odudara od njezinih prošlih pjesama i više je u rokerskom stilu.

Nives publika RTL-a ima priliku gledati u seriji "San snova" čije je snimanje nedavno završila, a sada joj je stigla i jedna poslovna ponuda iz Beograda, ali Nives nije još sigurna hoće li prihvatiti ulogu u seriji u Srbiji i ima još dva mjeseca da odluči o tome.  
- Sad sam malo manje opterećena kad ne snimam seriju. Više nemam obavezu ustajati se rano, biti lijepa i odlaziti na snimanje - rekla je za 24 sata, a svojim je obožavateljima nedavno na društvenim mrežama otkrila kako je višak vremena iskoristila kako bi nadgledala postavljanje pločica na svom balkonu. 

 

 - Mene takav rad zanima. Danas je teško naći dobrog majstora, pa sam sve pratila tako da jednog dana mogu i sama to raditi. Nadgledanje mi leži svakako, malo sam pomagala i prigovarala. Bila sam i prava domaćica, kuhala kave i to - kaže glumica i pjevačica. Krajem prošle godine je najavila svoj glazbeni povratak pjesmom  Migni, namigni čiji su autori Miroslav Škoro i Ivica Plivelić.

 - Svidio mi se stih - ...Ja sam cura ispod Sljemena, za budale nemam vremena... Bilo je u startu mi smo pisali pjesmu baš za tebe, to čuješ naravno svaki put, pisali smo pjesmu za tebe, pisali smo ulogu za tebe, a onda shvatiš da to i nije baš tako, ali ovaj mi je stih sugerirao da je pjesma možda zaista pisana za mene...- ispričala je tada Nives. Sada je otkrila kako na poslovnom planu ima dosta ponuda i posla, ali u ljubavnom životu nema novosti. - Ja bih rado, ali nemam vremena ni odgovoriti na poruku, pa frajeri odustanu, nisu dovoljno uporni da me čekaju. Stoga mi paše single status, nisam ga se zasitila - veli. 

VIDEO Zijo Valentino uoči koncerta u Tvornici: Uvijek se začudim kada vidim koliko mladih zna naše pjesme

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
10:19 18.04.2024.

Neretnica. Što se ne ugleda na Vlatku, čiji su svi frajeri uporni da je čekaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije