Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Mihael je Saru poslao kući, ali onda se u showu dogodilo nešto zbog čega je plakala Marijana Batinić

Foto: RTL
1/6
17.04.2024.
u 20:00

Njihov odnos nije najbolje počeo, jer Mihael je Saru poslao doma. Odabrao je drugu djevojku, no ubrzo se cijela situacija promijenila.

Jedna od najromantičnijih epizoda showa 'Ljubav je na selu' bila je u šestoj sezoni, a glavni akteri bili su slavonski farmer Mihael Sklizović i Sara Hrnčić. U toj sezoni njih dvoje shvatili su da su stvoreni jedno za drugo. Njihov odnos nije najbolje počeo, jer Mihael je Saru poslao doma. Odabrao je drugu djevojku, no ubrzo se cijela situacija promijenila. 

Naime, u toj posljednjoj epizodi šeste sezone, produkcija je sve farmere i njihove odabranice odvela na Brač.
Voditeljica Marijana Batinić tamo ih je dočekala, te ih potom odvela u prekrasnu vilu. Tamo su proveli nezaboravan vikend.

VEZANI ČLANCI:

 

Marijanu je Mihael već na početku šokirao. Rekao joj je kako planira zaprositi Saru. Zamolio je Batinić da mu pomogne u odabiru prstena. Pred Saru je brzo klelnuo, te ju je na stijeni uz more pitao hoće li se udati za njega. 

Foto: Facebook

Njegova odabranica je pristala,  Marijana Batinić, koja je sve promatrala iz prikrajka se rasplakala. Mihael i Sara još uvijek su zajedno. Uživaju u bračnoj idili, a imaju dva sina, Bornu i Jonu. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije