PONOSNA MAMA

Nives Celzijus objavila video sina, mnogi komentiraju kako je kopija svog oca

Foto: Instagram
1/19
03.10.2024.
u 09:55

Sin Nives Celzijus i Dina Drpića, mladi Leone u prosincu će proslaviti 19. rođendan, no o njegovom životu se vrlo malo zna. Naime, na društvenim mrežama nema javnih profila, a njegova poznata majka tek je povodom proslave 18. rođendana pokazala kako se mijenjao kroz godine

Nives Celzijus na društvenim mrežama često pozira s kćeri Taishom, a sina Leonea gotovo da i ne pokazuje, pa je mnoge pratitelje iznenadila kada je na Instagram storyju objavila video na kojem je pokazala kako njen 18-godišnji sin priprema doručak. 

''Mamita bubana. Leoček preuzeo ulogu masterchefa'', napisala je Nives uz snimku na kojoj njezin sin kuha za štednjakom.
Sin Nives Celzijus i Dina Drpića, mladi Leone u prosincu će proslaviti 19. rođendan, no o njegovom životu se vrlo malo zna. Naime, na društvenim mrežama nema javnih profila, a njegova poznata majka tek je povodom proslave 18. rođendana pokazala kako se mijenjao kroz godine.

Foto: Instagram

Mnogi su tada komentirali kako je Leone ‘čista kopija’ svog oca, kojemu jako sliči. Upravo je Nives bila ta koja je otkrila koliko si Dino i Leone sliče kada je još prije par godina objavila fotografiju na kojoj Leone pozira s ocem Dinom Drpićem.

GALERIJA: Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

1/14

Nives je jasno dala do znanja u kakvim je odnosima s ocem njene djece, s kojim ima i kćer Taishu. “Bez obzira na to što mi u masu situacija ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni, to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila da imam neku situaciju… Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka i perioda kada smo se neizmjerno voljeli”, rekla je jednom prilikom.

Nives i Dino zajedno su bili devet godina, au poznali su se prije 20 godina preko zajedničkih prijatelja. Zaručili su se nakon četiri mjeseca veze i dva mjeseca zajedničkog života, a iduće godine su se vjenčali u Las Vegasu.

VEZANI ČLANCI: 

Nives je lani gostovala na Happy FM-u, a tada je otkrila kako njen bivši suprug ne plaća alimentaciju. 

- Meni bivši suprug ne plaća alimentaciju, jer ne radi. Ja radim i meni je normalno s obzirom na to da sam u mogućnosti i da smo provodili prekrasne trenutke zajedno i da imamo dvoje djece da ja to odradim sama. Nažalost, radi svojih svjetonazora sam bila doslovce napadnuta jednom prilikom, jer kao to nije tvoj novac nego novac tvoje djece...da ali ja njima nadomjestim sve što im je potrebno, njima ništa ne fali... Ja razmišljam na način da ću, ako mogu, pružiti svojoj djeci sve potrebno, bez pomoći muškarca..., kazala je tada Nives. 

VIDEO: Reperu P. Diddyu prijeti teška kazna zbog seksualnog zlostavljanja i trgovine ljudima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije