otkrila svoju tajnu

Nives Celzijus u videu otkrila problem s kojim se nosi već godinama: 'Često mi je stvarao osjećaj neugode'

Foto: Instagram
1/9
13.10.2022.
u 13:25

Radi se o snimci u kojoj je pokazala svoj izrast kose te kazala da je posve sijeda. Objasnila je da je prve sijede vlasi dobila s 18 godina, a da ovu količinu sijedih ima najmanje 10 godina te da radi o izrastu koji ima dva tjedna.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila novu objavu. Radi se o snimci u kojoj je pokazala svoj izrast kose te kazala da je posve sijeda. Objasnila je da je prve sijede vlasi dobila s 18 godina, a da ovu količinu sijedih ima najmanje 10 godina te da izrast koji pokazuje u videu ima dva tjedna. Potom se osvrnula i na to da nema bore.

- Malo intenzivnije dolazim u frizerski salon, ali zato sam uštedjela na botoksu – našalila se u videu, a u opisu je poručila:

- Ovo je moja tajna! Često mi je stvarala osjećaj neugode i poljuljavala samopouzdanje. Ne zato što ja nisam prihvaćala svoje nesavršenosti, već zato što sam smatrala da okolina od nas očekuje savršenost. No onda shvatiš da nikada nećeš udovoljiti svijetu i prigrliš se onakvu kakva zaista jesi u svim prilikama. A prigrle te i svi oni divni ljudi kojima si savršena sa svim svojim nesavršenostima. A oni su jedini bitni. Oni su tvoj svijet. Koja je vaša tajna? – napisala je  Celzijus u opisu.

Obožavatelji su joj odmah uputili podršku u komentarima."Tajna leži u svima nama", "Prirodno si lijepa", "Predivna moja", "Wow bebo", "Savršena si", "Predivna žena", pisali su joj.

Podsjetimo, Nives sa svojih 450.000 pratitelja na ovoj društvenoj mreži dijeli razne doživljaje. Među ostalim pokazuje što radi, kako se provodi i kako vježba.  Tako je nedavno objavila fotografiju pored koje je svojim vjernim obožavateljima uputila izazov. Naime, Nives je podijelila snimku na kojoj je pozirala u zavodljivoj haljini otvorenih leđa, s prorezima na trbuhu i nogama te dubokim dekolteom. Radi se o zelenoj haljini koja se veže na leđima te kojom je istaknula svoje tetovaže.

 - Prebroji tetovaže – napisala je tada, a na snimci se u haljini okrenula te se vide njene tetovaže na donjem dijelu leđa i rebrima.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali

 

Ključne riječi

Komentara 7

ZU
Zujim
13:42 13.10.2022.

Nakon ono "pjevacica, spisateljica i influenserica, mi je trenutno pozlilo i dalje vise nisam citao.

ST
Stainer
19:48 13.10.2022.

Ja mislio da nekontrolirano prdi.

DU
Deleted user
17:02 13.10.2022.

Vjerojatno razmišlja o bitku. Dvoji : je li bitak sve ono što jest i je li to ono izvan pojma ničega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije