Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža vjetrova

Nives čini sve da zadrži Ivana, čak je angažirala i stilista Giovannija

ruza vjetrova
16.04.2012.
u 21:00

U novom tjednu \"Ruže vjetrova“ sukobit će se Ines i Marko, ali i dvije ljepotice koje se bore za Ivanovu naklonost. Ljubav napušta Ines i Marka, a Nives doživi veliku promjenu na ljubavnom planu. No je li Ivan zaista iskren prema Nives?

Nakon što je doznala da je Marko cijelo vrijeme znao tko je odgovoran za njezinu otmicu, Ines ne može pobjeći od osjećaja kako ju je ljubav njezina života izdala.

U novom tjednu \"Ruže vjetrova“ sukobit će se Ines i Marko, ali i dvije ljepotice koje se bore za Ivanovu naklonost!

Zaljubljenoj Nives, koja čini sve kako bi Ivan ostao s njom, u pomoć stiže i osobni stilist Giovanni! Kroz Nivesinu \"metamorfozu“ u ulozi Giovannija vodit će nas Edvin Liverić, koji se pridružio ekipi \"Ruže vjetrova\" u nekoliko epizoda.

Dok ljubav napušta Ines i Marka, Nives doživljava veliku promjenu na ljubavnom planu. No je li Ivan zaista iskren prema Nives? 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije