rastu celzijusi

Nives objavila video ispod tuša i pokazala kako podnosi ljetne vrućine

Foto: Instagram
1/17
27.07.2024.
u 18:00

Glazbenica i glumica snalažljiva je kada je riječ o bijegu od ljetnih vrućina, a sada je na svom Instagramu pokazala još jednu metodu rashlađivanja.

Influencerica, spisateljica, glazbenica, glumica i voditeljica Nives Celzijus (42) u ove ljetne dane služi se svim sredstvima kako bi se rashladila i sačuvala od visokih temperatura. Svoje metode često dijeli na društvenim mrežama, na kojima je prate stotine tisuća ljudi. Sada se Celzijus pojavila u još jednom izazovnom izdanju, a video je objavila u pričama na Instagramu.

Na snimci Nives, za koju su godine samo broj, stoji u donjem rublju s leopardovim uzorkom leđima okrenuta kameri, na taj način istaknuvši zategnutu stražnjicu. Pritom po njoj curi voda iz tuša ispod kojeg se smjestila, a za pozadinsku pjesmu odabrala je 'Fria' brazilske izvođačice Anitte. Kako je to izgledalo možete pogledati na fotografiji u naslovnoj galeriji. 

GALERIJA: VIDEO Zavodljiva Nives Celzijus pokazala kako se osvježava na ovim vrućinama: 'Koliko je kod vas stupnjeva'

1/20

Inače, Nives je nedavno otkrila da je otišla na odmor te se uputila na kupanje i podijelila video. Otkrila je i kako se osvježava kupanjem u bazenu po ovim vrućinama. Celzijus je nosila minijaturni bikini koji je istaknuo njezine obline i raspustila kosu, a u videu koji je objavila pokazala je kako pliva i kako izlazi iz bazena. "Koliko je u vas Celzijusa?", pitala je u opisu zavodljive objave.

Potom je s fanovima podijelila da ljetuje u Crikvenici te objavila fotografije s broda na kojima je pozirala u minijaturnom bikiniju koji je imao zebra print. Bikini je istaknuo brojne njezine obline te je Nives pozirala u različitim pozama. U komentarima su je mnogi hvalili. "Predivna uvijek", "Ljepoto", pisali su joj, ali bilo je i onih koji su je napali.

VEZANI ČLANCI:

"Puno si se udebljala vjerojatno je tvoja parola: 'Bolje da ljulja nego da žulja'", poručila joj je jedna osoba, a ona je odmah spremno odgovorila. "Moja parola je da izgledam po mojim estetskim kriterijima i u tome sam izuzetno uspješna", poručila je i svima zatvorila usta.

Influencerica i spisateljica također se bavi glazbom, a početkom prošlog mjeseca prvi je put pred publikom izvela svoju novu pjesmu 'Moja pila', nakon čega je masovnom Instagram pratiteljstvu otkrila i kako snima spot.

- I na radost svih obožavatelja ‘Moje pile‘, napokon snimamo spot!!! Brrm, brrm! - napisala je pjevačica na Instagram pričama dok pokazuje najnoviji styling u kojem će se pojaviti u spotu. Zanosna Zagrepčanka u prvi plan ponovno je stavila bujni dekolte, a pohvalila se i novom frizurom na pletenice. Kasnije je novi projekt ovjekovječila s nekoliko fotografija na naslovnici, preko koji je otkrila da je mjesto lokacije snimanja videa Velika Gorica. Na tim fotografijama nosi specijalnu bijelu majicu na kojoj crnim slovima piše 'Brrm, brrm' te vruće traper hlačice.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Komentara 3

EF
Efendi
07:25 28.07.2024.

"Glazbenica i glumica"???! Dragi Boze!!

DU
Deleted user
19:00 27.07.2024.

Neki ju vrijeđaju ali žena izgleda Top za svoje godine ,puno bolja od mnogih mlađih s tim da je ona vrijedna jer piše knjige, brine se o kućanstvu, kuha, i još k tome kuha ajvar i radi pečenu papriku i zimnicu , a to mnoge curke ne rade i neznaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije