Andreja Tesoti iz Koprivnice bila je domaćica sinoć prikazane "Večere za 5 na selu" , a svojim gostima je servirala buncek u pivskom tijestu za predjelo, Za glavno jelo ponudila je svinjski file punjen s koprivom te zapečenu tjesteninu sa sirom, a najviše upitnika iznad glave gosti su imali kad su pročitali ime deserta– juha od vojvode, što je zapravo bio tiramisu. Zbog ovog naziva oglasili su se i gledatelji i nastala je zanimljiva diskusija u komentarima na Facebooku s objašnjenjem ima li ovaj naziv za desert smisla.
-Žena guglala tiramisu i nazvala ga juha od vojvode....ajmeeeee....radi se o sličnosti s drugim tal. desertom - zuppa inglese ( doslovan prijevod zuppe je juha ali...mislim...joj, joj)...i ima priča o jednom vojvodi u čiju čast je desert napravljen ali kakva juha...omg...- napisala je jedna gledateljica i uskoro je stiglo još jedno objašnjenje od druge gledateljice. - Čarobni talijanski desertni tiramisu zaludio je više od jedne generacije. Erz-vojvoda od Toskane Cosimo III de Medici prvi je kušao ovo remek-djelo, cijeneći njegov izvrsni okus i nazivajući ga "slatkom juhom". Tako je tiramisu dobio prvo ime "vojvodina juha" - tvrdi pak druga gledateljica.
Najviše komentara je ovaj put bilo na atmosferu na večeri i mnogi su zaključili kako je bila dosta monotona, a dio krivice za to pripisuju i domaćici. - Večer...monotona, usporena...radost na kraju...preslatka dječica. Atmosfera 0 ekipa 0 domaćin 0. Slušajući večerašnju domaćicu izgubim volju za životom. Domaćica je preozbiljna, desert jako fin i iznenađenje dječica šećer na kraju - komentari su gledatelja.
Ukinuti!