Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gledate li ju?

Nova TV najavila veliku promjenu u seriji koju obožavaju Hrvati: 'Ona se vraća!'

Foto: Nova TV
1/20
26.03.2024.
u 11:21

Na pomolu je jedan novi zaplet koji će uzburkati duhove Zaglava, jer se u seriju vraća Šima!

Intrigantni zapleti i mnoge neočekivane zavrzlame svakodnevno su na rasporedu u omiljenoj seriji 'Kumovi' koju gledatelji imaju priliku gledati od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV i to čak dvije epizode. Na pomolu je jedan novi zaplet koji će uzburkati duhove Zaglava, jer se u seriju vraća Šima!

Kad braća Vinko (Vedran Mlikota) i Aljoša (Vladimir Tintor) vide na televiziji izvještaj o ponavljanju suđenja Šimi (Marina Redžepović) shvate da je Stipan zapravo znao za to, a nije im rekao. Pokušavaju ga suočiti s novonastalom situacijom, no bezuspješno jer Stipanu je bitno samo jedno – suprotstaviti se Stanislavu. Nakon oslobođenja od svih optužbi, Šima se odluči vratiti u Zaglave gdje je u staroj kući dočeka iznenađenje.

 

„Nakon što je oslobođena svih optužbi, Šima izlazi iz zatvora i vraća se, gdje drugdje, nego svojoj obitelji i svom ćaći. Po povratku, nailazi na sasvim drugačije okolnosti – na ognjištu živi netko drugi“, najavljuje glumica Marina Redžepović te zagonetno dodaje: „U tim novim okolnostima, uključit će se u borbu protiv novog načelnika Stanislava Cukele kojeg Šima zna jako dobro još iz svojih revizorskih dana.“ 

Uzbudljive nove epizode serije 'Kumovi' ne propustite pogledati već večeras od 20.15 sati na Novoj TV!

 

VIDEO Na pomolu je jedan novi zaplet koji će uzburkati duhove Zaglava, jer se u seriju vraća Šima!

Komentara 4

ZA
Zapresictkon
11:02 27.03.2024.

serija je dobra i jedna od najboljih naših serija toga žanra. kome se ne sviđa može gledati nešto drugo.

Avatar Zlatniretreiver
Zlatniretreiver
17:19 26.03.2024.

Meni je serija vrlo dobra i volim ju gledati.Nikad nisam gledao tako dobru seriju kao što su Kumovi.

KU
kuramela
17:13 26.03.2024.

Obožavaju Hrvati??? hahahahaha....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije