Veliki preokret

Novi sukob Nikoline Pišek i svekra: 'Ona želi ekshumirati Vidojeve posmrtne ostatke i pokopati ga u Zagrebu'

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
1/8
16.07.2024.
u 11:24

Nikolina Pišek prema tvrdnjama Viktora Ristovića, traži ekshumaciju tijela pokojnog joj supruga Vidoja Ristovića

RTL-ova voditeljica Nikolina Pišek prema navodima bivšeg joj svekra Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, traži ekshumaciju tijela pokojnog joj supruga Vidoja Ristovića, a koji je iznenada preminuo u 44. godini, točno 8. svibnja 2022. godine.

- Toj ženi su određene supstance pojele mozak. Sad kad vam budem ispričao što je njoj palo na pamet, bit ćete šokirani, kao što sam i ja. Tražila je ekshumaciju tijela mog sina. Službeno je podnijela dokumentaciju za to. Sada ima na umu sahraniti ga u Zagrebu. Ona me je osobno zvala i to mi priopćila. Pitao sam je zbog čega to radi. To je ludost. Sigurno ona planira umrijeti, pa da je ja sahranim na njegovom mjestu. Zamislite kada me je nazvala, kaže ona meni: "Ja sam računala da ste vi umrli". Na to sam joj rekao da ne mogu prije nje jer ja ne konzumiram to što ona uzima - tvrdi Miša Grof za srpski Kurir

Prema njegovim riječima, Nikolina ima namjeru da Vidoje počiva u grobnici pored njezina oca. - Moj sin je sahranio njenog oca i napravio mu grobno mjesto. Kada je umro, on je prvim avionom odletio u Zagreb, boravio tamo nekoliko dana da bi se sve završilo kako treba i vratio se. Ma ne znam gdje je nađe. Tu je početak kraja mog sina kada je počeo s njom. A kakav je to čovjek bio. Ona se fotografira, da vam ne kažem kako, u bazenu i šalje fotografije. Strašno - zaključio je Miša Grof. 

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/7

 

Tim se povodom za Kurir oglasila i sama Nikolina Pišek. - Uopće ne želim pričati o tome - kazala je Nikolina, a nakon toga im je poslala poruku. - Ja bih samo da on i Vidojeva bivša supruga Lana Janković zaborave i na mene, kao što su zaboravili na postojanje Une, Vidojeve kćeri, i konačno nas puste da na miru živimo svoj život bez sudova, parnica, nerealnih potraživanja, lažnih svjedoka i prijetnji. I da konačno u Srbiji počnu raditi svoj posao i da bi bilo vrijeme da se dvije i pol godine nakon smrti mog supruga konačno dogodi ostavinski postupak - poručila je Nikolina Pišek. 

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

VIDEO: Preminula je Shannen DOherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

 

Komentara 3

HA
Hary3
12:16 16.07.2024.

Ova bi dovlaćila mrtve komšije u Hrvatsku. Očito je krivo shvatila demografiju.

DI
dino85
13:23 16.07.2024.

Ovo još nismo vidjeli, e moj Vidoje ni u grobu ti nedaju mira. Koliko će samo sada love tražiti od starog, da te ne sele.

DA
damascus
09:04 17.07.2024.

Ništa neće dobiti od srbijanskih sudova. Anica Zubović, naša velika pjevačica sedamdesetih godina imala je sličnu situaciju, muža u Srbiji i veliku zajedničku imovinu, no ništa nije dobila po srpskom pravosuđu, nakon njegova odlaska (osim malodobnog sina kojega je dovelaela u Zagreb) . Dva kofera i marš u Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije