'Pravi macan'

FOTO Novi vatreni visok je 194 cm, pravi je zavodnik, a ima samo 21 godinu! No djevojke žao nam je, zauzet je

Foto: Instagram
1/9
10.09.2024.
u 15:30

Igor Matanović novi je igrač vatrenih, a i sam izbornik Zlatko Dalić ga je pohvalio svojim debitantskim nastupom protiv Portugala. U nastavku teksta otkrijte koga ljubi mladi, a zgodni Igor Matanović

Mladi Igor Matanović, točnije 21-godišnjak novi je igrač Hrvatske nogometne reprezentacije, a nedavno je u utakmici protiv Portugala prvi put zaigrao za vatrene na poziciji napadača. Mladi igrač Eintrachta, koji je rođen i odrastao u Njemačkoj, ušao je u 61. minuti, a izbornik Dalić ga je pohvalio kako se snašao.

Djevojkama je odmah upao u oči 194 centimetra visok Igor, no mnoge od njih ostat će razočarane jer je njegovo srce zauzeto. Naime, osvojila ga je djevojka Jelena, s kojom je u vezi već dulje vrijeme, a zajedničke fotografije Igor često objavljuje na svom Instagram profilu. Jelena ipak nema otključan profil na Instagramu kao Igor, a ondje je prati svega dvjestotinjak ljudi.  - To mi je bio najveći cilj. Otkad sam bio malo dijete, htio sam igrati za Hrvatsku. San je postao stvarnost. Sada ću ostaviti srce za reprezentaciju. Mogao sam nešto malo i pokazati, jedva čekam sljedeći nastup - rekao je mladi 21-godišnjak nakon utakmice s Portugalom. 

Podsjetimo, pobjednom protiv Poljske u Osijeku, Hrvatska je osvojila važne bodove u utrci za mjestu u četvrtfinalu Lige nacija koje se igra u ožujku sljedeće godine. Što je još važnije, stigli su vatreni na koračić od potvrde ulaska u prvu jakosnu skupinu ždrijeba kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena od raka: 'Život kakav sam poznavala promijenio se'

1/20

 

Nakon dobre partije na Opus Areni i kraja prvog od tri ovojesenska reprezentativna ciklusa u programu Nove TV gostovao je prvi čovjek Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić. Istaknuo je dobru atmosferu u redovima reprezentacije. – Rekao sam nakon Eura, kad su bili teški trenuci, kad se lomilo hoće li Luka ostati ili neće, osobno sam razgovarao s njim, kao i izbornik Dalić. Veselilo me kada je odlučio da će nastaviti s nama dalje. Bitno da je on tu s nama. Nakon Eura puno smo razgovarali i tad smo stali iza izbornika i vjerovali da možemo napraviti iskorak. Protiv Portugala odigrali smo dobru utakmicu i tu se sustav pokazao kao i mladi igrači. Bio je veliki pritisak i nije bilo lako. Pogotovo prije utakmice u Lisabonu. Vidjeli smo da sve ide na najbolji mogući način, to nam je dalo optimizam – rekao je Kustić u uvodu razgovora.

Posebno se Kustić referirao na novo ime u hrvatskoj reprezentaciji, Igora Matanovića. – Matanović je tu isplivao u prvi plan, ali tu su i dva Sučića, mogli su igrati i za druge reprezentacije. Zahvala Stipi Pletikosi, a i obitelji koja je dio odluke da igraju za Hrvatsku – rekao je Kustić.

 

VIDEO: Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Komentara 1

Avatar ljutapizza
ljutapizza
16:33 10.09.2024.

Bogme nije ni ona niska u ravnim petama. Simpatična izgleda. I dobar su par.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije