'Večera za 5'

Od mladog tate Martina očekuje se fina tradicionalna večera: 'U Zagorju bez špeka nema obroka!'

Foto: RTL
1/3
10.09.2024.
u 14:28

U nastavku teksta otkrijte što nas sve očekuje u večerašnjoj epizodi omiljene 'Večere za 5'

Martin Škalić iz Bistre večeras će ugostiti Maju, Mateju, Viktoriju i Višnju drugog dana zagorskog tjedna 'Večere za 5'. Martin živi sa suprugom i troje djece s kojima provodi cijele dane jer trenutno koristi roditeljski dopust, a upravo je na svoju veliku obitelj najponosniji u životu.

Martin je komunikativan i voli se družiti, a to gosti mogu i očekivati od njega – da će biti nasmiješen i zabavan, ali i da će im pripremiti finu hranu i slatko iznenađenje. Sastojci koji su se našli na Martinovom popisu su krumpir, špek, lungić,  šumsko voće, kekse, crno vino i pekmez od šljiva. Popis sastojaka naveo je Martinove gošće da pretpostave da će večera uglavnom biti tradicionalna, osim možda deserta.

 

Foto: RTL

VEZANI ČLANCI:

 

1/9

 

Najviše se vesele lungiću, ali  Mateja je ipak dodala: „U Zagorju bez špeka nema obroka.“ A hoće li Martinova večera stvarno biti tradicionalna i hoće li osvojiti više bodova od Viktorije koja je kuhala jučer – ne propustite u novoj epizodi 'Večere za 5' od 17.50 sati na RTL-u ili odmah na platformi Voyo.

 

VIDEO Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije