Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ŠALATI

Novim singlom 'Nitko osim nas' Vatra poziva na rođendanski koncert

Vatra
Foto: Promo
1/9
26.04.2024.
u 09:34

"'Nitko osim nas', pjesma je uronjena u mirise i boje proljeća i ljeta. Istovremeno, ona je hommage brit-popu pod čijim smo pozitivnim utjecajem razvijali našu glazbu od samih početaka pa sve do danas, kad s nestrpljenjem očekujemo proslavu našeg 25. rođendana na kojemu ćemo, između ostalih pjesma, uživo izvesti i najnoviji singl." - o novom singlu kaže autor Ivan Dečak

U čarobnom prostoru zagrebačke Šalate, 25.5.2024., Vatra će proslaviti 25 godina glazbene karijere, a uoči koncerta objavljuju i novi, treći po redu singl s nadolazećeg albuma, pjesmu 'Nitko osim nas'.

Autor glazbe i teksta je Ivan Dečak, a pjesma je dobila i prateći video u režiji Radislava Jovanova Gonza. To je ujedno i trinaesti video spot kojeg je Gonzo snimio s Vatrom, od samih početaka njihove karijere.

Foto: Promo

"'Nitko osim nas', pjesma je uronjena u mirise i boje proljeća i ljeta. Istovremeno, ona je hommage brit-popu pod čijim smo pozitivnim utjecajem razvijali našu glazbu od samih početaka pa sve do danas, kad s nestrpljenjem očekujemo proslavu našeg 25. rođendana na kojemu ćemo, između ostalih pjesma, uživo izvesti i najnoviji singl." - o novom singlu kaže autor Ivan Dečak i poziva sve na najveći dosad Vatrin samostalni koncert :"Pridružite nam se 25.5.2024. na Šalati, jer poziv na rođendan se ne odbija!" 

Koncertom na Šalati Vatra obilježava 25 godina od objave svog prvog studijskog albuma "Između nas" (1999., Jabukaton) s kojeg i danas na koncertima izvode pjesme 'Bilo je dobro dok je trajalo' i 'Vrati se'.

VEZANI ČLANCI: 

Ova okrugla obljetnica idealan je povod za druženje s publikom na jednoj od najljepših zagrebačkih koncertnih lokacija na otvorenom. Vidimo se! 

VIDEO: Švedska veleposlanica u Hrvatskoj ugostila Baby Lasagnu uoči Eurovizije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije