'Kuhanje je IN'

Novo pojačanje u IN magazinu: Poznata blogerica pridružila se Sanji Doležal i Anti Udovičiću

Foto: Nova TV
1/6
21.04.2023.
u 11:05

Sandra Rončević već je dugi niz godina aktivna u svijetu gastrobloganja i kuhanja, a njezin blog "O slanom & slatkom: o svemu" jedan je od najpopularnijih u zemlji među ljubiteljima dobre hrane.

Već dobro uigranom dvojcu rubrike IN magazina ''Kuhanje je IN'', Anti Udovičiću i Sanji Doležal pridružila se poznata gastroblogerica Sandra Rončević koja će gledateljima otkrivati kulinarske tajne i savjete za pripremu ukusnih jela.

Sandra je već dugi niz godina aktivna u svijetu gastrobloganja i kuhanja, a njezin blog "O slanom & slatkom: o svemu" jedan je od najpopularnijih u zemlji među ljubiteljima dobre hrane.

Uz kulinarski blog kojemu je izrazito posvećena, Sandra se bavi i stiliziranjem hrane, fotografira, od 2016. godine stalna je predavačica u "Kuhaoni", gdje vodi kulinarske radionice za domaće gastroentuzijaste i strane turiste, kao i teambuildinge za razne domaće i strane tvrtke i korporacije. Kroz tematske kulinarske radionice tradicionalne, autohtone hrvatske kuhinje, vođenje gastrotura po Zagrebu i okolici te razvijanja jedinstvenih kulinarskih koncepata i jelovnika, s naglaskom na sezonalnost i korištenje lokalnih, autohtonih namirnica uz promociju malih lokalnih proizvođača, promiče Hrvatsku kao izvrsnu gastronomsku destinaciju. Autorica je i kuharice „Mrvu ovog, zeru onog“.

Foto: Nova TV

''Budući da kao gastroblogerica više volim biti iza kamere, iskreno priznajem da mi je priključenje Sanji i Anti u rubrici 'Kuhanje je IN' totalni izlazak iz zone komfora na koji se još uvijek privikavam. Ekipa koja sa mnom stvara sadržaj je sjajna, a atmosfera na snimanjima je odlična i zabavna, i to mi zasigurno pomaže da se do kraja opustim i radim ono što najviše volim, a to je kuhanje i pričanje priča o iću i piću'', izjavila je Sandra i dodala: ''Jako mi je drago što sam se priključila timu IN magazina i što imam priliku s gledateljima podijeliti svoje priče i recepte i kroz njih im na tanjure donijeti neke nove okuse, mirise i boje.''

S obzirom na Sandrino bogato iskustvo, gledatelji će tako imati priliku od nje naučiti razne recepte od jednostavnih i brzih, do složenijih i egzotičnijih jela, upoznati se s brojnim kulinarskim trikovima te zabaviti se u ugodnom i opuštajućem okruženju kuhanja.

VIDEO Naša pjevačica iskreno o svojoj bitci: 'Već s 19 godina bila sam na tabletama. Nije pomoglo'


 
Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kapučino
12:33 21.04.2023.

Ova Sanja kao i Karmela iz paštete iskaču. U sve se razumiju, sve znaju,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije