Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurovizija

O Hrvatskoj i Baby Lasagni raspisao se i ovaj cijenjeni medij te mu također predviđa pobjedu

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/24
11.05.2024.
u 16:15

Kladionice samo rastu, a glazbenik pravog imena Marko Purišić (28) trenutno ima 41 posto šanse za pobjedu. O Marku zadnjih dana pišu brojni mediji, a jedan od njih jest i Daily Mail. Naime, ovaj cijenjeni medij raspisao se o eurovizijskim kladionicama  te da one naginju pobjedi Baby Lasagne na Euroviziji te su posvetili cijeli tekst našem glazbeniku.

U utorak je u prvoj polufinalnoj emisiji Eurovizije nastupio i naš Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" te pokazao da s punim pravom slovi kao favorit, a podrška koju dobiva samo raste. Naime, kladionice samo rastu, a glazbenik pravog imena Marko Purišić (28) trenutno ima 42 posto šanse za pobjedu. O Marku zadnjih dana pišu brojni mediji, a jedan od njih jest i Daily Mail. Naime, ovaj cijenjeni medij raspisao se o eurovizijskim kladionicama  te da one naginju pobjedi Baby Lasagne na Euroviziji te su posvetili cijeli tekst našem glazbeniku.

U tekstu navode kako se predviđa da će pobjedu odnijeti baš ta balkanska zemlja te da je Hrvatska apsolutni favorit. Istaknuli su kako je to loša vijest za britanske obožavatelje jer je mala vjerojatnost da će pobijediti njihov predstavnik Olly Alexander. Dodali su i da je švicarski predstavnik Nemo također osvojio obožavatelje unatoč tome što su prošle godine završili na 20. mjestu. Ističu i da je Italija s njihovom predstavnicom Angelinom Mango jedan od favorita, ali i da Ukrajina koje je 2022. godine osvojila prvo mjesto ima dobre izglede za mjesto pri vrhu. Slijede ih Irska, Nizozemska, Francuska, Izrael kojima se predviđa mjesto u osam najboljih, a tu su onda Finska i Grčka, te domaćin Švedska. No kako kažu, Olly nije među favoritima, a Velika Britanija pobjedu je posljednji put odnijela 1997. godine kada su ih predstavljali Katrina and the Waves s pjesmom Love Shine Light.

GALERIJA Baby Lasagna se javio obožavateljima na Instagramu

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
1/31

Podsjetimo, stanje na kladionicama u četvrtak ujutro, uoči druge polufinalne večeri, pokazuje da Švicarac Nemo s pjesmom "The Code" ima 19 posto šansi za pobjedu, slijedi Ukrajina s 8 te Irska koja je nakon nastupa u utorak skočila na četvrto mjesto. Peta je Italija, a šesto mjesto dijele Nizozemska i Francuska. Dodajmo da u četvrtak navečer nas očekuje druga polufinalna večer u kojoj ćemo saznati preostalih 10 finalista, ali čuti i tri pjesme koje su već plasirane u finale. Radi se o zemljama Big 5, odnosno Italiji, Francuskoj i Španjolskoj.

VIDEO Baba Lasagna nastupio u Euro fans Clubu

Komentara 5

CR
crocro
16:47 11.05.2024.

Ako ovaj agresivni tip ne nastupi, redni brojevi bi trebali i morali ostati isti, samo se jednostavno preskoči broj izostalog natjecatelja. I nema nikakve pomutnje. Promjenom svih rednih brojeva zbog jednoga broja može napraviti pomutnju s katastrofalnim posljedicama neviđenom blamažom.

5S
505.scrtom
18:38 11.05.2024.

možda izraelci osvoje, oni se već duže vrijeme brane.

GL
Glagoljica
18:03 11.05.2024.

Marko je po povratku doma zasluzio ”Zlatnu medalju”! I to neovisno o pobjedi, drugom ili 10 mjestu! Vec je napravio neprocjeniv PR za Hrvatsku, za hrvatsku, glazbu, za hrvatski turizam… Nadam se da ce uspjeti s ozbiljnom internacionalnom karijerom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije