PREMINUO U 54. GODINI

Obitelj glumca iz serije 'Prijatelji' koji se utopio zbog predoziranja ketaminom oglasila se o tragediji

Foto: Youtube Screenshot
1/17
25.10.2024.
u 22:00

Svi se dobro sjećamo odličnog Perryja koji je godinama zabavljao gledatelje u seriji "Prijatelji". Sada se njegova obitelj po prvi put oglasila o glumčevoj tragičnoj smrti

Prošle godine, 28. listopada preminuo je slavni kanadsko-američki glumac Matthew Parry, inače najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga iz NBC-jeva sitcoma "Prijatelji". Tu ulogu je Perry glumio čak deset godina, između 1994. i 2004., a 2002. zaradio je čak i nominaciju za Primetime Emmy. Osim toga, nominiran je bio i za Zlatni globus za ulogu u The Ron Clark Story. On je prošle godine doživio smrtonosno predoziranje ketaminom u 54. godini života u svom domu u Kaliforniji. Uz brojne obožavatelje koji su se morali oprostiti od zvijezde "Prijatelja", njegova obitelj morala je naučiti kako živjeti bez njega. 

Prvi put nakon glumčeve smrti, njegov očuh Keith Morrison i mlađa sestra Caitlin odlučili su progovoriti o velikom gubitku. Njegovo nasljeđe nastoje nastaviti kroz novu zakladu pod nazivom "Kanadska zaklada Matthew Perry". Njegova sestra 43-godišnja Caitlin izvršna je direktorica ove dobrotvorne organizacije. - Posao koji sada radim vrlo je sebičan jer mi se nekako čini kao da sjedim pokraj Matthewa, radeći s njim svaki dan na nečemu što mu je važno - rekla je za Hello časopis. Očuh Keith, koji je dopisnik NBC-a, želi nastaviti poštovati želje svog posinka.

VEZANI ČLANCI:

- Želio bih da ga se pamti po tome što je učinio nešto kako bi pomogao ljudima koji pate od ovisnosti - objasnio je za isti medij. Ako se prisjetimo, Perry se dugo borio s ovisnošću, a pred kraj života u svojoj je autobiografiji napisao da se želi nastaviti boriti i pomagati drugima. Glumčev očuh rekao je da je njegova smrt bila doista neočekivana. - Kad je Matthew iznenada preminuo, bilo je nevjerojatno šokantno. Svatko tko je izgubio dijete reći će vam da, čak i ako ste na neki način spremni na takav ishod, to je doista potresno. Ono što smo odlučili učiniti jest držati se te odlučnosti i pokušati učiniti nešto korisno - rekao je Morrison u intervjuu. 

FOTO Severina prošetala gradom u kombinaciji koja košta sedam tisuća eura

1/22

Podsjetimo, zaklada Perryjeve obitelji usredotočena je na ono što dolazi nakon detoksikacije - pružanje podrške potrebitima za fokusiranje na trijeznost, kao što su smještaj, savjetovanje i podrška u hrani, vršnjačka pomoć, obuka za posao i usluge zapošljavanja. Ističu kako je pokojni glumac imao "magnetsku energiju", a sad to žele prenijeti na druge. Matthew Perry preminuo je od učinaka ketamina zbog kojih se utopio u svom jacuzziju, a nedavno je zbog njegove smrti uhićeno čak petero ljudi. 

VIDEO Novi detalji svađe Sergeja Trifunovića i njegove supruge: Oko ovog su se posvađali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije