UPISAN JE U REGISTAR PEDOFILA

Glumac Moamer Kasumović oglasio se na Facebooku prvi put nakon osude za pedofiliju

Sarajevo: Glumac Moamer Kasumović, arhiva
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/10
25.10.2024.
u 09:56

Sada je na svom Facebook profilu podijelio članak koji govori da je njegova presuda bila nezakonita i da je kao takva morala biti ukinuta

Bosanskohercegovački glumac osuđen za pedofiliju, 42-godišnji Moamer Kasumović poznat je po igranju u seriji "Lud, zbunjen, normalan". Podsjetimo, protiv Kasumovića okrenuta je cijela regija nakon što je jedan mladić priznao i ispričao svjedočanstvo kako je od strane ovog glumca doživio pedofilski napad. Njegovo priznanje šokiralo je sve, a osim ove šokantne informacije, još je više reakcija javnosti izazvala činjenica kako se glumac iz zatvora izvukao uz otkupninu.

Mladić je priznao kako je cijeli slučaj dobio i sudski epilog i da postoji čak i sudska presuda, a za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu Kasumović je čak upisan i u registar pedofila. Tužiteljstvo Kantona Sarajevo potvrdilo da je glumac Moamer Kasumović uistinu osuđen za kazneno djelo bludne radnje. Proglašen je krivim te je dobio kaznu zatvora u trajanju od jedne godine. Prema informacijama Raporta, Kasumović je potom svoju kaznu od godinu dana otkupio za 36.500 maraka (oko 18 tisuća eura). Moamer Kasumović sada se prvi put oglasio na društvenim mrežama otkako je javnost saznala da je osuđen za kazneno djelo bludne radnje.

Foto: facebook

VEZANI ČLANCI

Sada je na svom Facebook profilu podijelio članak koji govori da je njegova presuda bila nezakonita i da je kao takva morala biti ukinuta. Ovaj člana je objavljen na crnogorskom portalu Pobjeda.me te je riječ o autorskom tekstu Kasumovićevog pravnog zastupnika Mihaila Volkova. U ovom tekstu Volkov optužuje Općinski sud BiH da je prekršio niz pravila pa tvrdi da to "onda logično nameće i pitanje da li je sam Kasumović zakonito osuđen i da li je uopće kriv".

GALERIJA Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina

Sarajevo: Glumac Moamer Kasumović, arhiva
1/43

Nakon presude Instagram je uveo ograničenje na njegov korisnički račun, a korisnici iste mreže ako nisu prijavljeni ili nemaju profil ne mogu pristupiti njegovu profilu. U napomeni stoji da je potrebna potvrda o punoljetnosti da bi sadržaj bio dostupan. - Odluka je donesena na osnovu pravnog zahtjeva i u skladu s njihovim politikama - stoji u njihovu objašnjenu na Instagramu.

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:21 25.10.2024.

Postoje zemlje gdje se može otkupiti kazna?

BS
Berekin ST
11:45 25.10.2024.

Ako je u pravu sto nije na sudu to dokazao? Ako misli da je u pravu zasto je otkupio kaznu? Bogati mogu kupiti kaznu ali ne mogu kupiti misljenje javnosti. Mogu razumit lopove, varalice, korumpirane politicare i sluzbenike, svasta mogu svarit i pokusat shvatit ali ubojstva, mucenja, bludnicenja prema ljudima, a narocito prema dici ne mogu i ne zelim shvatit niti oprostit. Za mi je samo sto se karijera i djelo jedne legende sada veze uz djelo jednog pedofila...

LG
LG24Zg
11:18 25.10.2024.

Ma dajte, oko ovog lika(kao i cijele one prebolesne serije kojom je Nova tv 10 godina na toksičan način kontaminirala javni prostor RH) bilo mi je degutantno i odvratno...ali ta muka od serije pomogla mi je da shvatim u svojoj okolini na jednostavan način koga trebam izbjegavati u životu..čim mi netko od prijatelja pohvalio da kako gleda Lud zbunjen -jednostavno sam ga prekrižio iz svojeg kruga, a potvrdu da sam napravio tada ispravan potez došao je kasnije..svi oni su sada u nekim gadnim problemima i hvala dragim Bogu da se ne družim sa tim osobama...sad vidimo da ni taj glumac nije ništa bolji od degutantne uloge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije