Nije oduševio

Obožavatelji nemaju milosti, evo zašto sada kritiziraju Beckhama

Foto: PA/Pixsell
1/7
10.05.2017.
u 18:48

Bivši nogometaš glumi u filmu "Kralj Arthur" za koji je nedavno objavljen i trailer. Njegov glumački debi publika nije pohvalila i ovo zasigurno nije dobra reklama za film Guyja Ritchieja

David Beckham dobio je ulogu u filmu "Kralj Arthur" kojeg redateljski potpisuje njegov prijatelj Guy Ritchie, a obožavatelji su u traileru filma prvi put vidjeli bivšeg nogometaša kao glumca i nisu oduševljeni.

Kada je trailer objavljen na YouTubeu obožavatelji nisu imali milosti za bivšeg nogometaša i dobro su iskritizirali njegov 
glumački debi. 

- Što mu se dogodilo s glasom? Užasno zvuči, ako tako i zbilja priča to je katastrofa. Zvuči kao njegova supruga Victoria dok pjeva!
Ne razumijem zašto David prisiljava ljude ga trpe i gledaju njegov očajnički pokušaj da bude glumac. Bio je nogometaš i to 
jako dobar, ovo ne radi zbog novca..Ako postoji razlog zašto gledati ovaj film, David Beckham sigurno nije jedan od tih razloga- redale su  se kritike na račun Beckhama. 

Ovo sigurno nije dobra reklama za novi film njegova prijatelja Guyja Ritchieja. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije