Iznenađenje

Obožavateljica Vanni poklopila slušalicu: 'Toliko sam u stresu da sam zablokirala'

Foto: narodni
1/6
02.09.2021.
u 19:03

-Vrlo rado dolazimo, veselit ćemo se i svirati. Samo trebate napraviti dovoljno mjesta na terasi da sve stane, jer dolazimo s kamionima, opremom i bendom.

Pjevačica Vanna (51) gostovala je danas u emisiji narodnog "Jutarnji klub", a jednoj od obožavateljica pripremila je iznenađenje koje nije prošlo baš kako je planirala,

Vanna je ovogodišnja zvijezda "Koncert u tvom domu" koji organizira narodni, a pjevačica je nazvala sretnu dobitnicu te se našalila da zove iz izmišljene agencije ABCD plus i da će joj postaviti nekoliko pitanja no slušateljica Kristina poklopila joj je slušalicu.

Iz drugog pokušaja Vanna je ipak uspjela reći slušateljici da uskoro dolazi u njezin dom gdje će održati privatni koncert za nju i njoj bliske ljude.

-Vrlo rado dolazimo, veselit ćemo se i svirati. Samo trebate napraviti dovoljno mjesta na terasi da sve stane, jer dolazimo s kamionima, opremom i bendom. Eto nas kod vas 8.rujna- rekla je Vanna.

-Nisam spavala noćas, kao da idem na ekskurziju. Malo ste me zbunili toliko sam u stresu da sam zablokirala. Hvala svima, čekamo vas, bit će sve spremno- obećala je Kristina.

Podsjetimo, u sklopu "Koncert u tvom domu" u domovima slušatelja narodnog nastupili su brojni domaći pjevači- Severina, Petar Grašo, Nina Badrić, Jelena Rozga i Danijela Martinović, a Vanna će svoj održati 8.rujna u 19 sati.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Tombstone
Tombstone
19:42 02.09.2021.

Znate li vi znacenje rijeci obozavanje? I mozete li zamisliti kako netko kleci pred njom i moli se ovoj osobi iz Kutine ili odakle vec???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije