Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAR

„Od stoljeća sedmog – kamen i more“. Večernji vas vodi na slavljenički koncert Dražena Žanka!

Dražen Žanko
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/3
06.12.2019.
u 13:23

Večernjak vas vodi na spektakl u Lisinskom! Odgovorite na naše nagradno pitanje i 13. prosinca zapjevajte najveće hitove Dražena Žanka.

Sinjski pjevač Dražen Žanko, autor mnogobrojnih domoljubnih i ljubavnih hitova, od kojih su najpoznatiji „Od stoljeća sedmog“, „Cetina“, „Kad se čovik ovdi rodi“, „S kolina na kolino“, „Dernek“, „Moja Anđa“…u petak 13. prosinca priprema spektakl u KD Lisinski.

Ovim koncertom Dražen Žanko slavi 40 godina na sceni, a na pozornici pridružit će mu se gosti i cijenjeni glazbenici poput Jasne Zlokić, Zorice Kondže, Đanija Stipaničeva, Đuke Čajića, Maxa Hozića , Klapa Filip Dević, Klapa Diadora, Klapa Larus, Zbor Ivan pl. Zajc, plesni ansambl Ivan Goran Kovačić, uz veliki prateći orkestar Josipa Cvitanovića.

Riječ je autorskom koncertu na kojem će pjevači pjevati pjesme koje je Žanko napisao za njih, a vladat će prijateljska atmosfera koju će obilježiti domoljubne, zabavne pjesme i pjesme iz mjuzikla.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Samo za svoje čitatelje Večernji list je pripremio 4x2 ulaznice za spektakularni koncert u Lisinskom. Sve što trebate je odgovoriti na naše nagradno pitanje. Pustite mašti na volju jer najkreativnije nagrađujemo.

Nagradni natječaj traje do utorka 10. prosinca u 12 sati.

Dobitnika ćemo objaviti u utorak 10. prosinca do 14 sati.

Sretno!

Sretni dobitnici su:

Gordana Ivanković
Irena Pozder Violić
Miljenko Maljevac
Katarina Merčep

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije