PROMO

Odaberite pjesmu koja će postati novi hit-singl Tonyja Cetinskog!

Tony Cetinski
Foto:
1/4
PR
Autor
PR članak
14.09.2012.
u 00:01

Glasajte za jedan od tri prijedloga te osvojite večeru s Tonyjem ili neku od utješnih nagrada

Dobitnici su:

Glavna nagrada (Večera s Tonyjem):    

  1. Valentina Gjurašić
  2. Snježana Benko    
  3. Mihaela Vargašević    
  4. Željko Britvar        
  5. Silvija Miličić         


Utješne nagrade:    

  1. Ivica Valerijev        
  2. Mateja Ključević    
  3. Lara Kresina        
  4. Matija Radoš        
  5. Anica Jezerinac        
  6. Linda Galić        
  7. Monika Grubišić    
  8. Marko Dapčević

Čestitamo sretnim dobitnicima!

"Opet si pobijedila" i "Zbogom odlazim" dva su aktualna singla kojima je Tony Cetinski najavio svoj novi studijski album u izdanju Aquarius Recordsa. Prvi singl "Opet si pobijedila" osvojio je prva mjesta na nacionalnim, regionalnim i lokalnim radijskim postajama. Nakon sjajnog uspjeha prvog singla, Tony je predstavio singl "Zbogom odlazim" koji je osvojio publiku i 'pripremio teren' za plasman novog studijskog albuma "Opet si pobijedila".  

Publika na koncertima odlično je prihvatila oba singla, zato je odgovornost pred cijelom ekipom koja radi na novim pjesmama još veća. "Hvala svima na podršci i energiji kojom nadahnjujete mene i moju ekipu koja vrijedno radi na stvaranju mog novog albuma", poručio nam je Tony Cetinski i dodao: "Mišljenje moje publike mi je najvažnije i zato sam odlučio zamoliti ih za pomoć kako bismo zajednički donijeli jednu važnu odluku. Želim da moja publika izabere sljedeći singl!". Tony i ekipa odlučili su podijeliti sa svojom publikom čak tri nove pjesme i zatražiti pomoć i mišljenje svojih najvjernijih kritičara – svoje publike!

Poslušajte predložene semplove triju neobjavljenih Tonyjevih pjesama, odlučite koja vam je osobni favorit i glasajte za nju kako bi baš ona postala sljedeći singl te najavni singl novog albuma! Uz svoj glas možete ostaviti i komentar i u njemu obrazložiti zbog čega ste glasovali za odabranu pjesmu. Autore pet najboljih komentara Tony Cetinski vodi na večeru na kojoj će im darovati svoj novi album, a najbolji od pet komentara osvojit će i nagradu iznenađenja!

Pripremili smo i utješne nagrade, stoga se ne suzdržavajte od svojih kritičarskih komentara!

Glasanje traje do petka 21. 9. nakon čega će uslijediti zbrajanje glasova i proglašenje novog, trećeg, singla s novog albuma "Opet si pobijedila"!

Sve novosti vezane uz Tonyja možete pratiti na: www.tony-cetinski.com/ ili http://www.facebook.com/TonyCetinskiOfficial!


Glasovanje je završilo, a najviše glasova je sakupila pjesma "Kriv".

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?