cijeni odnos s gledateljima

Oduševljena Petra iz 'Braka na prvu': 'Hvala vam što me svakodnevno prepoznajete na ulici'

Foto: instagram
1/11
11.07.2023.
u 16:05

Petra i Dario su vrlo brzo u showu shvatili kako nisu jedno za drugo, a njih odnos obilježilo je puno uspona i padova. Često su se i svađali

Petru Meštrić javnost je upoznala u showu 'Brak na prvu' gdje je bila u turbulentnom odnosu s Darijem Crnkovićem. Njih dvoje malo su se slagali, a malo nisu no show su na kraju napustili u dobrim odnosima. Sada se Petra na Instagramu ponovno osvrnula na eksperiment u kojemu su se upoznali. 

- Kad sam ušla u eksperiment Brak na prvu nisam ni sanjala da će mi život izgledati kako mi izgleda danas. Možda nisam pronašla tu svoju Osobu (da znam, previše sam zahtjevna), ali stekla sam divna poznanstva, prijateljstva i prekrasno iskustvo. Jedna od posebnijih stvari je odnos koji sam stekla sa gledateljima. Nisam mogla ni sanjati da ću dobiti toliko ljubavi i podrške. Hvala vam što me svakodnevno prepoznajete na ulici, pričate sa mnom, slikate se…Iskreno želim da ovaj osjećaj traje zauvijek - napisala je Petra pored fotografija iz restorana. 

"Divna divna", "Ljepoto", "Najljepša si", "Predivna kao i uvijek", "Uživaj", pisali su joj u komentarima pratitelji.

Inače, Petra na društvenim mrežama krajem prošlog mjeseca u odgovorima na pitanja pratitelja otkrila kakav je njezin odnos s Darijem danas. - Dario i ja smo prijatelji, kao što možete vidjeti, družimo se i redovito čujemo. Već smo se dogovorili da ću mu ja biti kuma kad se bude ženio - napisala je Petra na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI

Inače, njih dvoje su vrlo brzo u showu shvatili kako nisu jedno za drugo, a njih odnos obilježilo je puno uspona i padova. Često su se i svađali.

- Prijatelji smo. Tijekom i nakon emitiranja jako puno smo razgovarali, analizirali situacije i zaključili da smo mogli i drukčije. Tako je kako je. Oboje smo puno toga naučili i jedno od drugoga kao i u cijelom eksperimentu od stručnjaka koji su nas vodili - otkrila je svojedobno.

U nekoliko navrata Dario je vrijeđao Petru, a gledatelji ispred malih ekrana su mu to jako zamjerili.

- Mislim da smo mi zaista pobjednici ovog eksperimenta jer kada spojiš toliko različite osobe i da na kraju budu u toliko dobrim odnosima, a taj odnos traje i dalje. Vidjeli smo se, komuniciramo, on mene pita za mišljenje, ja njega. Znam se zapitati što bi on sada rekao, a on to sigurno tako radi i za mene - priznala je.

Petra je, podsjetimo, diplomirala medicinu. 

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je odbio prvo Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije