Samo poznanici

Odvjetnik: Niko je uzrujan i tvrdi da nije u vezi s Tanjom

'26.03.2012., Ilica 26, Zagreb - Lana Biondic predstavila je svoju prvu kolekciju S-derssa u Heruc galeriji. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
1/3
26.04.2013.
u 12:00

Emil Žgur, pravnik obitelji Kranjčar, kaže da su nogometaš i Tatjana Dragović samo poznanici i da je afera uzdrmala obitelj

Navodna romansa Nike Kranjčara i Tatjane Dragović već je danima top tema kuloarskih razgovara, no protagonisti priče za komentar nisu dostupni. Mobiteli i Nike i Tatjane, koja se rastaje od bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića, već su danima isključeni. Za komentar smo zamolili Nikina oca, trenera Zlatka Kranjčara Cicu, koji trenutačno radi u Iranu.

– Nemam pojma što se događa, nikakve fotografije Nike i Tatjane nisam vidio. U Iranu sam odsječen od Europe i interneta – kazao je Cico, a na pitanje ima li Niko djevojku, rekao je:

– Sina nisam vidio već šest mjeseci, nemam pojma ima li curu.

Slučajni susret

 Nitko drugi iz Nikine obitelji nije bio dostupan za komentar pa smo kontaktirali s Nikinim odvjetnikom Emilom Žguru.

– U inozemstvu sam i nisam vidio hrvatske medije. Niko me nazvao jako uzrujan i ispričao što je objavljeno u medijima. Pitao sam ga je li istina da je u vezi s Tatjanom kako bih znao reagirati. Niko tvrdi da o njihovoj vezi nema ni govora – odrješit je Žgur.

Pitali smo ga i za komentar slike koju je časopis Story objavio, a na kojoj su Niko i Tatjana na recepciji zagrebačkog hotela Westin u ponoći nakon utakmice Hrvatske protiv Srbije.

– Oni se poznaju i možda su se sreli u Westinu, ali trebali su ispitati portire, recepcionare i ostalo osoblje jesu li Niko i Tatjana otišli u sobu prije nego što su objavili priču u kojoj insinuiraju ljubavnu vezu. Pa tako mogu bilo koga slikati zajedno i tvrditi da su zajedno. I kako ćete nekome dokazati da nisu?! A priča da su zajedno šest mjeseci pogotovo je nemoguća jer, da je tako, već bih odavno znao za to – kaže odvjetnik.

I Niki i njegovoj bivšoj supruzi Simoni, s kojom je trenutačno u procesu brakorazvodne parnice, najviše je stalo da zaštite svoju dvogodišnju kćer Loree.

– Pretpostavljam da ni Simoni nije lako, to će dijete za nekoliko godina čitati takve priče o svom ocu. Ne znam što na sve kaže Goran Ivanišević, ali vjerujem da je njemu još gore jer su njegova djeca ipak starija od Loree i već sad mogu razumjeti neke stvari – kaže odvjetnik.

Niko Kranjčar trenutačno se nalazi u Ukrajini, gdje igra za tamošnji nogometni klub Dinamo Kijev. Odvjetnik Žgur tvrdi da je i vremenski nemoguće da su 28-godišnji Niko i sedam godina starija Tatjana zajedno.

Pokrio bi se dekom

– Moj je klijent stalno u Ukrajini ili u zemljama u kojima njegov klub gostuje. U Zagreb dolazi rijetko, a i kada dođe, onda je na pripremama za reprezentaciju, a svi znamo da si igrači tada u karanteni. Ono malo slobodnog vremena koje ima koristi za druženje s kćeri, koju obožava – poručuje Žgur.

Kaže da je cijela obitelj Kranjčar uzrujana te da je Niko oduvijek bio povučena osoba koja zazire od publiciteta.

– Niku poznajem od prvog dana njegova života. Pa i kad ga gledate dok daje intervjue, vidite da je jako povučen i tih i da bi se najradije pokrio dekom po glavi da ga nitko ne primijeti – kaže Žgur.

>>Tatjana Dragović i Niko Kranjčar viđeni zajedno u hotelu

>>Sva vrednija imovina glasi na ime Tatjane Ivanišević

>>Tanja Ivanišević: Kriviti druge za naše nevolje, znak je neznanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije