Ništa od nasljedstva

Odvjetništvo zaključilo da kralj popa ipak nije otac 25-godišnjaka

jackson
AFP
14.04.2010.
u 16:05

Samoprozvani Prince Michael, odnosno Omer Bhatti, i dalje tvrdi kako je plod strastvene i tajne ljubavi svoje majke s preminulim pjevačem.

Državni odvjetnik Howard Weitzman odbacio je zahtjev 25-godišnjeg Princea Michaela Malahija Jeta Jacksona (rođen kao Omer Bhatti) koji je zahtijevao da se provede analiza DNK. Njome je, prenosi TMZ.com, htio dokazati da mu je preminuli kralj popa biološki otac, a potom zatražiti i svoj dio nasljedstva.

Odvjetništvo je odbacilo i tvrdnje njegove majke da je bila u tajnom braku s Michaelom Jacksonom jer ne postoji dokument kojim bi to potkrijepila.

Samoprozvani Prince Michael, odnosno Omer Bhatti, i dalje tvrdi kako je plod strastvene i tajne ljubavi svoje majke s preminulim pjevačem te s priznatom djecom Princeom Michaelom (13), Paris (12) i osmogodišnjim Princeom Michaelom II. (Blanket) pošto-poto želi “ravnopravno” podijeliti nasljedstvo. Najavio je i žalbu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije