Iznenadili smo...

Oliver Dragojević: Zadovoljan sam dok pjevam lijepe melodije i nježne tekstove

Oliver Dragojević
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/4
01.03.2014.
u 17:45

Ovaj tjedan premijerno je pušten spot za pjesmu “Do kraja vrimena” Olivera Dragojevića s njegova aktualnog albuma “Tišina mora”

Ovaj tjedan premijerno je pušten spot za pjesmu “Do kraja vrimena” Olivera Dragojevića s njegova aktualnog albuma “Tišina mora”.

Sa splitskim pjevačem porazgovarali smo o spotu, ali i njegovoj svibanjskoj turneji po Americi.

Kako ste odlučili da pjesma “Do kraja vrimena” dobije spot?

– Pjesma mi je odmah legla. Ostajem na svom, nježan tekst, lijepa melodija, to je ono što mi stvara zadovoljstvo dok pjevam. Spot je bio snimljen dosta prije same objave zato što sam prvotno imao ideju da ga objavimo prošlo ljeto jer je meni pjesma baš za takav neki ugođaj.

U svibnju idete “preko bare”, gdje ćete održati koncerte u Vancouveru, San Joseu, San Pedru, Los Angelesu, Detroitu, Chicagu i New Yorku. Nastupate u klubovima ili u koncertnim dvoranama?

– Već sam nastupao u tim gradovima i ovaj sam put tražio da koncerti budu u dvoranama. Dosad je to bilo po klubovima, ljudi večeraju za vrijeme koncerta i pričaju pa to malo ometa nastup i zato je lakše stvoriti atmosferu u dvoranama.

S vama nastupaju i Nina Badrić, Tedi Spalato i Ljiljana Nikolovska.

– Tako je, to je želja organizatora s kojom sam se odmah složio jer su svi oni moji prijatelji i već smo nastupali zajedno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije