petrina kuma

Olivera Matijević komentirala Darijevo ponašanje u showu: Takvo što uputiti ženi, stvarno je dno dna

Foto: RTL
1/26
16.02.2023.
u 13:30

Olivera je u showu 'Brak na prvu' bila kuma Petre Meštrić na vjenčanju s Darijem Crnkovićem, a već je tada pokazala što misli o Dariju i njegovu društvu.

Glazbenicu i influencericu Oliveru Matijević (33) mogli smo u RTL-ovu showu 'Brak na prvu' vidjeti u prvoj epizodi i to u ulozi kume natjecateljice Petre Meštrić (28),  koja u ovom sociološkom eksperimentu sudjeluje s Darijem Crnkovićem (27).

Dario i Petra na posljednjoj su zajedničkoj večeri imali sukob. Petra se naljutila zbog Darijevog načina komuniciranja koji smatra neprimjerenim, a Dario je tvrdio da joj to nikad prije nije smetalo. Par je naišao na sukob, zbog kojeg Dario nije spavao u zajedničkom domu, a Petra je pred ekspertima rekla da želi otići iz eksperimenta. Darijevo ponašanje i cijelu situaciju za RTL.hr prokomentirala je i Petrina kuma.

- U najmanju ruku sam zgrožena, svi znaju da moje mišljenje o njemu nije bajno. On mi nije za Petru, pogotovo nakon što je pročitao svoje zavjete. Sada nakon ovoga imam još gore mišljenje o njemu. Onakvi komentari, takvo što uputiti ženi, stvarno dno dna! Ona je predobra i prema njemu je strpljiva i pažljiva. Nije mu to trebalo - rekla je o svemu te dodala da zna da Petra nije tip osobe koji bi odgovorio, ali da je trebala. 

Olivera je otkrila i da bi ona, da je na mjestu eksperata, Petru spojila s Tihomirom, jer je kulturan i fin gospodin. 

- Oni bi savršeno sjeli, super bi se uklopili i snašli. Petra je također kulturna djevojka, inteligentna i pametna, a Tihomir to također pokazuje u showu - rekla je Olivera.

Inače, prve trzavice između Darija i Petre pojavile su se već na svadbenoj večeri i to su uzrokovali prijatelji. Darijevi prijatelji i Olivera izazvali su scenu koja je uznemirila i mladence.

Na svadbi je postojao i sukob između kumova. Naime, između Olivere i Darijeve kume Samanthe odmah je došlo do napetosti. Olivera je odmah kazala kako joj se ne sviđa Darijevo društvo te tvrdila da ju je Samanta kritizirala.

Foto: RTL

- 'Zašto je toliko veliki dekolte? Zašto je izbacila grudi?' Ja sam osobno skočila odmah i pitala u čemu je problem - prokomentirala je Olivera pa dodala:

- Tu sam odmah osjetila ljubomoru i onda sam rekla: 'Gle, vi možete tu komentirati, ali ona je tamo'. Cijelo vrijeme je podbadala mene, cure - cijela ekipa koja je bila s Petrine strane je bila na tapeti - rekla je Olivera.

Ni Samanta joj nije ostala dužna, a svoj dojam o Oliveri kazala je ispred kamere.

- Kuma mi se čini vrlo zanimljiva osoba, pomalo simpatična i nije mi se baš jako dopao njezin smisao za humor. Možda joj to fali… I malo inteligencije, eventualno – komentirala je.

Podsjetimo, Olivera je gledateljima već poznata jer sudjelovala u prošloj sezoni showa 'Gospodin savršeni', gdje je pokušala osvojiti srce znanstvenika Tonija Šćulca, no bezuspješno. Olivera se istaknula svojim ulaskom, jer je došla u društvu psića i asistentice, no mnogi je pamti i po mnogobrojnim nesuglasicama s drugim kandidatkinjama i tome što je bila najglasnija u kući. 

VIDEO Let 3: Traktor nema veze s time što se u Srbiji podmeće u medijima, očekujemo od njih 12 bodova

Komentara 1

DU
Deleted user
19:01 08.03.2024.

Petri bi bilo bolje da se sto manje druzi sa Oliverom , mislim da ona ima negativan utjecaj na Petru koja je po mojem misljenju dobra osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije