Transformacija

Omiljena radijska voditeljica ovako je izgledala prije 15 godina na početku karijere

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
07.06.2020.
u 21:00

Ivana Mišerić tijekom godina promijenila je svoj modni stil, ali i frizuru i izgleda dosta drugačije nego na početku karijere.

Omiljena radijska voditeljica Ivana Mišerić svoju karijeru nije počela na radiju kako je planirala, već na televiziji. Prije 15 godina postala je jedno od zaštitnih lica Z1 televizije i karijeru je počela brusiti već kao brucošica na ovoj  televiziji , gdje je uređivala i vodila mozaičnu emisiju “S nama je bolje”.

Na početku svoje televizijske karijere odradila je i jedan od prvih snimanja za intervju i tada je Ivana imala bitno drugačiji modni stil ali i frizuru. Nakon četiri godine na televiziji lijepa voditeljica upušta se u radijske vode. Počinje raditi na Anteni Zagreb, a danas je slušamo u jutarnjem programu Otvorenog radija gdje svako jutro od zore uljepšava jutra svojim slušateljima koji su joj svoju vjernost pokazali i glasujući za nju kada je bila nominirana za Večernjakovu ružu koju je i osvojila u kategoriji radijska osoba godine. - Stres nastaje svaki put kad si ispred mikrofona, a najteži je zadatak biti jednostavan i izravan. Svi me pitaju je li mi teško rano se buditi, u 4.15 sati, no naviknula sam se na to zbog svojih slušatelja. Imam najveće blago na svijetu, a to su najbolji slušatelji. Obožavam dvosmjernu komunikaciju, to je moja motivacija i gorivo za rad - rekla  nam je ivana prije tri godine kada je osvojila Ružu.

10.05.2005., Zagreb - Voditeljica dnevnog programa na Z1 televiziji Ivana Miseric. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Željko Lukunić /PIXSELL
Otkako je počela svoju karijeru na televiziji i radiju njezin stil se značajno promijenio i mladenačke i razigrane kombinacije kojima je bila tada odana sada su zamijenila nešto elegantnija modna izdanja. Promijenila je i boju kosu i stil šminkanja, ali zadržala je i dalje svoj vedar duh i  ne čudi što je jedno od omiljenih radijskih glasova u Hrvatskoj. Ivana je u sretnoj vezi s poduzetnikom Sandrom Murom.

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
22:49 07.06.2020.

Meni ženska dobro prije izgledala, a sad još i bolje!

DM
Darko Milić
22:39 07.06.2020.

Osobno mi je iritantna voditeljica jer mi na radiju ne zvuči spontano već usiljeno. Kao da se prenemaže.

ZA
zagabria4
21:29 07.06.2020.

Žena je stvarno iritantna, govori tek da nešto kaže, Današnji kriteriji za voditelje na radiju su slični kriterijima za Big Brothere i Farme. Neka na Youtube pogledaju poznati Radio Luxemburg kako zvuče pravi voditelji. Prošlo je 30 godina a nitko ih nije dostigao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije