Beiber u nevolji

On je opet priveden - ovog puta zbog pokušaja pljačke!

justin bieber
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
14.05.2014.
u 08:57

Justin Bieber pod istragom je zbog navodnog pokušaja pljačke koji se dogodio u ponedjeljak u Los Angelesu...

Justin Bieber pod istragom je zbog navodnog pokušaja pljačke koji se dogodio u ponedjeljak u Los Angelesu. Losanđeleška policija potvrdila je vijest ABC Newsu. Bieber nije uhićen. Detektivi su ispitali žrtvu pokušaja pljačke. Te večeri, Bieber je objavio fotografiju sebe kako igra mini biljar.

Bieber je tijekom godina nakupio brojne probleme sa zakonom. Privođen je zbog remećenja javnog reda i mira kao i prebrze vožnje u pijanom stanju - više puta.

>>Justin Bieber proveo subotu navečer s mladom Kylie Jenner

Ključne riječi

Komentara 3

SI
sikert
10:12 14.05.2014.

Podočnjaci- mogući problemi sa bubrezima, jetrom i nedostatkom tekučine u organizmu. Razrogačene oči- znak da nije dovoljno spavao kada mora podići čelo i naporati ga da bi oči bile otvorene. Bubuljice policu-neadekvatna i loša prehrana kakva u Americi i je.e. Kosa-strava, koga još ovakav bubuljičavi problenmatični adolescent može zanimat?- normalnu djevojku ne uz svu njegovu "slavu" koja je kratkog "daha". Završiti će kao klošar pod nekim mostom ili se predozirati i kraj priće o mladom nadobudnom zelenom mladcu.

LI
liliZG
11:12 14.05.2014.

rekla-kazala

ST
stipe93
12:24 14.05.2014.

Priveden je on zbog crnog vraga da je on narkoman uhvatili bi ga zbog posjedovanja, nego iza njega stoji dobar medijski spiner koij gura ovakve vijesti u javnost samo da bi mu podigli popularnost,pogledajte ostale zvijezde Miley Cyrus , Selenaa Gomez svi su oni na nekavom odvikavanju koji traje po godinu dvije, a ustvari izadju za dan, dva ili nikako ne budu tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije