On nije čudovište

Vječno mladi Eminem ruši rekorde s Rihannom

eminem rihanna
Foto: Miley Cyrus/Twitter
1/2
21.11.2013.
u 09:31

Poznati par snima videospot za svoju novu uspješnicu.

Rihanna i Eminem ponovno imaju hit, duet s pjesmom Monster. Nakon što su 2010. godine imali jedan od hitova godine s pjesmom "I love the way you lie", poznati par sada snima videospot za svoju novu uspješnicu.

Tom su prigodom fanove počastili zajedničkom fotografijom, objavljenom na društvenim mrežama.

Rihanna, opuštena i nasmijana, pozirala je s novom crnom kratkom frizurom, dok je uvijek mlađahni Eminem zauzeo svoju vječnu repersku pozu.

Iako ima 41 godinu, Eminem ne izgleda ni dana stariji od trenutka kada se proslavio s albumom "The Slim Shady LP" 1999. godine. Njegov novi album "Marshall Mathers LP 2", objavljen 5. studenog, najprodavaniji je album godine. Samo je u SAD-u u prvih pet dana prodan u 792.000 primjeraka.

>>Eminem osvojio YouTubeovu nagradu za umjetnika godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije