humanitarci

One Direction u Africi se druže sa siromašnom djecom

one direction (1)
Pixsell
16.01.2013.
u 14:57

Dečki su na svojim Twitter profilima napisali da im je ovo bio najispunjeniji zadatak u životu, shvatili su da siromaštvo doista postoji i put im je u tom smislu otvorio oči

Popularna tinejdžerska senzacija, grupa One Direction humanitarno se aktivirala.

Njeni članovi Niall Horan, Harry Styles, Liam Layne, Zayn Malik i Louis Tomlinson su u Africi gdje su se u Gani družili s lokalnim stanovništvom, a pod pokroviteljstvom britanske humanitarne organizacije za djecu Red Nose.

Poslije dana provedenog sa siromašnom afričkom djecom koju su darovali igračkama, dečki su otkrili da im je to bilo najupečatljivije životno iskustvo i da su uvjereni da je to tek početak njihova pomaganja onima kojima je to potrebno.

Niall (19) je na svoje profilu na Twitteru napisao: \"Bio sam upravo u Gani. Bilo je prekrasno i tužno. Uživo sam vidio slamove i shvatio da su ljudi doista izuzetno siromašni i da to nije neka zafrkancija! Zahvaljujem organizaciji Red Nose koja nas je tamo odvela i otvorila nam oči.\"

Glazbenici su poslije Gane otputovali u Cape Town gdje su snimili spot također u humanitarne svrhe.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije