Forbes objavio

One su najmoćnije žene u glazbenoj industriji

forbes
Foto: Pixsell
1/6
05.11.2014.
u 10:19

Na prvo mjesto zasjela je Beyonce sa zaradom od 115 milijuna dolara. Prošle godine zaradila je 53 milijuna dolara...

Beyonce je najutjecajnija žena u glazbenoj industriji. Magazin Forbes objavio je listu žena koje najviše zarađuju u glazbenoj industriji.

Na prvo mjesto zasjela je Beyonce sa zaradom od 115 milijuna dolara. Prošle godine zaradila je 53 milijuna dolara. Ovu ogromnu svotu većinom je zaradila na svjetskoj turneji.

Drugo mjesto zaposjela je Taylor Swift sa zaradom od 64 milijuna dolara, a na trećem mjestu je Pink. Rihanna je četvrta sa svojim 48 milijuna, a na petom mjestu je Katy Perry koja je u 2014. godini zaradila 40 milijuna dolara. Madonna je prošle godine bila prva na ljestvici, no ove godine nije ušla ni u prvih deset.

>>Inteligentni ljudi slušaju Radiohead, a oni s manjom inteligencijom Beyonce?

>>'Unajmila je ljude da me pokušaju uništiti'

Komentara 1

RT
robi.topalovic
12:34 05.11.2014.

kaj su najumoćenije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije